Naglar Skönhet & hälsa

Franskt med liten blomma…

franskt1

 

God kväll med er alla!

 

Det är snart dags för en sista liten kvällstur med lilleman innan sängdags. Det får bli en tidig kväll för min del. Det känns som jag säger det varenda dag just nu, men det är kanske inte så konstigt. Jag är toktrött varenda kväll, med packning hela dagarna och så i denna värmen. Ikväll har jag dessutom gjort en nageluppsättning, men det var ju en rolig paus i alla flyttbestyr. 😀

Det blev en fransk manikyr i kväll, men med en liten vit blomma med turkos rhinestones på ringfingernaglarna. Riktigt sött tycker jag, det gör jättemycket med det där lilla på någon av naglarna.

 

franskt2

 

Den här blomman är en liten nailssticker som jag har byggt in i gelén tillsammans med glitterstenen.

´

Från det ena till det andra – tidigare idag var jag nere hos mamma och åt middag. Brorsan hade lagat i ordning en supergod köttfärsröra med pasta penne och det var så himla skönt att sitta ute på altanen och äta. Det är förmiddagssol där nere, så nu på eftermiddagen var det underbart att sitta i skuggan men ändå i denna härliga värme.

Efter maten tog vi en prommis bort till vår nya lägenhet och kikade lite, och kunde konstatera att vi förmodligen har sol nästan hela dagen på vår altan. Inte allra tidigast på morgonen, men runt 10-11 bör den ha nått till altanen och när vi var där vid halv fem så stod den rakt upp framför oss. Helt underbart! 😀

Men nu ska jag kila ut med vovven och sen ska jag ta mig en kopp te och kika lite på tv innan sängen. 🙂 Ha en fin kväll alla och en god natt när det är dags.

På återseende i morgon igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. snyggt!

Kommentarer är stängda.