Allmänt

Totalt dagvill…

nallemorgon

Hej därute på er alla!

Det blev en lååång sovmorgon för min del idag. Jag fattar inte varför jag är så himla trött nuförtiden? Kan det vara hösten tro? Jag har för mig att jag har sagt så här tidigare år också. Jag har ingen ork till att ta tag i saker och när jag gjort något blir jag toktrött. Man kanske skulle börja äta någon slags vitaminer eller nåt, så man piggnar till lite.

Hur som helst – idag ska jag greja lite med saker här hemma. Jag har en hel del på agendan som måste göras, så jag får beta av en sak i taget. Jag har varit helt dagvill ett tag, har fått för mig att det har varit en dag framåt i tiden i nästan en vecka. Jisses, vad krångligt det är att ställa sig rätt när man fått för sig något sådant. Men det är måndag idag väl? Inte tisdag! 😛 Jag höll på att skratta ihjäl mig här precis, när jag satt och tänkte på hur jag måste ha förvirrat min stackars gubbe tidigare. 😀 Igår kväll planerade jag denna dagen som om det vore tisdag, med middag, nageljobb osv. och nu på förmiddagen står jag som ett frågetecken när han ifrågasätter mina dagsplaner – som en måndag. Äh, det var lite svårt att förklara det där. Haha!

Får i allafall förklara mig lite när han kommer hem tror jag. Han måste ju undra om jag är helt sinnesslö. *S*

Ha nu en kanonfin dag alla, vad ni nu ska hitta på, och så kikar jag in lite senare! Förhoppningsvis lite mer sammanhängande då. 😉

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. Skönt att läsa att jag inte är den enda som ligger en dag i före! Jag var supersäker på att den var tisdag idag när jag vaknade..

  2. Anneli säger:

    …om du är gravid?!? 😉

  3. Cherlindrea säger:

    Anneli: Om JAG är gravid?? Haha, nej det är jag definitivt inte. 😀 Men jag har några runt mig som är det. Jag kanske är skengravid pga dem? Hehe!

Kommentarer är stängda.