Allmänt

Adventspyntande och naglar idag…

cristmas-kitchen11

Förra året…hehe!

Hej därute på er alla! 😀

Ja, jag håller på för fullt med adventspyntning här hemma, men har inte fått klart allt än. Så innan jag fått det, och dessutom fått tagit ett kort på det, så får ni nöja er med en liten pic från förra året – och förra lägenheten. 🙂 Jag älskade mitt julkök då, även om jag var nådigt irriterad på att matplatsen låg i vardagsrummet, så att jag var tvungen att försöka matcha fönstren i dessa två delar hela tiden.

I år har jag ett annat problem i stället. Typ 10 meter högt fönster som jag ska försöka göra julmysigt. 😛 Halva fönstret, övre delen, täcks dock av en lamellgardin, så det är den nedre delen som ska ha en vanlig gardin. Så jag ägnade gårdagens lunchtimmar åt att sy om mina gamla gardiner till två smalare men längre längder. Får se hur det blir i dag när de kommer upp.

Sedan har jag ett nageljobb i dag också. Runt halvtre-tiden kommer kompisens goa dotter hit för att fixa sina naglar, så jag ser fram emot en trevlig stund med henne. 🙂

Men nu ska jag få lite gjort i köket innan det är dags. Ha en fin lördag alla, och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Ohhh vad mysigt!

Kommentarer är stängda.