Allmänt

Förnya din laptop med skins

Jag minns för några år sedan, när det var vanligast med stationära datorer och alla datorer dessutom var i exakt samma färg, nämligen den där oidentifierbara smutsbeigea nyansen. Då kunde jag inte för mitt liv begripa varför dom inte kunde göra datorerna i lite roligare färger. Nu börjar det ju hända lite mer på den fronten som tur är, i varjefall bland de bärbara modellerna. Bland annat Dell har ju kommit med en hel del roliga färger på sina, och även Macdatorerna har ju många mysiga färger. Men vad gör man om man redan sitter med en tråkig svart laptop som man inte har planer på att byta den närmaste framtiden? Ett skin såklart! smiley Här kommer några exempel på färdiga skins som är superenkla att fästa på datorn.

skin1

 

 

skin2

 

 

 

 

 

 

 

 

skin3

 

 

 

skin4

 

 

 

 

 

 

 

 

skin5

 

 

skin6

 

 

 

 

 

 

 

 

skin7

 

 

skin8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det finns en uppsjö av skins ute på marknaden, vissa säljer dem färdiga för olika datorstorlekar medans andra erbjuder tillklippning efter vad du har för skärmtum. Av de alternativen jag har lagt upp här, så kostar de flesta 219:- och kommer ifrån Laptopskins.se. Några av dem kommer dock ifrån Style4IT och priserna är lite olika, så det bästa är att kika in på webbutiken och kolla runt lite själva. Där finns också en hel del andra alternativ på skins. Men störst sortiment har Laptopskins.se och dom tillverkar även skins ifrån egna bilder och foton. Man skickar in ett valfritt foto till Laptopskins.se (mer information finns på websidan) och för 269:- får man ett personligt skin i vinyl upptryckt åt sig. Jag tycker det här är ett riktigt kul sätt att få sig en personlig dator som skiljer sig ifrån mängden. smiley

laptopskinskollage1

 

laptopskinskollage2

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...