Allmänt Inredning & design Inredningsprylar

Mitt söta nyköp och måleriproblem… :-)

kop11

Hej hej därute!

Jag nämnde ju igår att jag gjort ett riktigt klipp på Borås Loppis på fb. 😀 Här är detta ursöta stolsdyneöverdrag eller vad man nu ska kalla det. Ser ut som absolut nytt, hur fräscht som helst, och bara 40:-. Jag ångrar nästan att jag inte köpte det andra också, hon hade två stycken kvar till salu. Men jag hade inte haft någon nytta av två, i såfall hade jag behövt tre. 😛 Jag har ju två vitmålade köksstolar som hade varit jättefina med såna här. Men så vill jag ju gärna ha ett på min lilla vita trästol också, som jag har bredvid ett sånt där litet runt pelarbord. Jag får se om jag hittar två till nån annanstans till samma braiga pris. 😀

***

kop21

***

Överdraget har detta söta broderimotiv mitt på sitsen, och just sånt här motiv skulle jag vilja ha på vita gardinlängder runt om i hela lägenheten. Jag ska kika runt lite på några av de textilbutiker som jag vet har liknande i allafall, och se om jag hittar något.

Förutom stolsdynor så har den här dagen – hittills – kretsat kring målning, målning och åter målning. Själva målningen är det minsta problemet – att nå upp är värre!

***

hall1

***

Trappan i lägenheten är brant och har högt i tak och det är näst intill omöjligt att komma åt över fönstret. Men med hjälp av två stegar som vi fått låna av kompisen så har väggen lyckats få en första strykning. Min stackars gubbe har fått stå och balansera på dessa stegar, lutande på trappstegen och vinglandes medans jag har assisterat honom med påfyllning av färg. Väggarna här hemma är hemska!! Inte bara för att dom är skitiga och fläckiga – det är ju lätt åtgärdat – utan just på grund av den dubbla takhöjden och öppet ”hål” på ca 9 kvadrat i golvet. Svårt att förklara det där, ska fota nångång så ni får se.

***

Jaja, nu är det dags att sätta igång igen efter en liten lunchpaus. 🙂 Förhoppningsvis ska vi få upp ett par söta fönsterlampor i dag också.

Ha en fortsatt fin måndag alla och på återseende lite senare, kanske med lite foton på dagens nyheter jag har beställt till nagelrummet! 😀

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Vilket sött stolsöverdrag, älskart!

Kommentarer är stängda.