Allmänt

Dagens vill ha – Rosa grillhink! :-)

grillhink1

***

Ramlade över en toksöt liten sak på nätet som får bli dagens Vill-ha idag. 😉

På Rusta hittar ni denna fina rosa (såklart, men finns även vit och svart.. 😉 ) grillhinken, perfekt att ta med sig ut på picknicken. 😀 Den hade även funkat super för mamma och mig när vi tar hundarna med oss på en längre tur och har fika med oss. Bara att förbereda den hemma och sen ta den i handen när man promenerar iväg. 🙂

129:- kostar den här lilla sötnosen och ni hittar den på rusta.se

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Old style weekend låter ju superskoj! Säg till om du vet när det blir=) 50-talet är fantastiskt!

    tack för tipset ang dokumentären, det ska jag såklart kolla upp!

    självklart ska vi hälsa! Jag känner ju inga där nere så om du ser mig o kommer fram blir jag verkligen glad!

    att sova i tä’lt är inte min grej, men någongång ska man väl prova på det också!

    härligt med ny HD! vill gärna ha en ny jag också. Kör du själv?

Kommentarer är stängda.