nya-iphone1

God kväll på er alla!

Då var den här dagen snart slut. Jag har haft ett par jobb i nagelhörnan idag, alldeles lagom för att min arm inte ska protestera allt för mycket, det kommer ett par bilder senare. 🙂

Men just nu ikväll satt jag och grejade lite här i soffan med min mobil och så slog det mig – jag har väl inte nämnt att jag köpte en ny iphone, eller har jag? Jag minns verkligen inte, men jag kommer ju ihåg att jag bloggade om iphone 4s som en ”dagens vill ha” för ett tag sedan. Hur som helst så blev det en ny mobil för ett par veckor sedan, en iphone 4s såklart. 😀 Jag kommer nog aldrig ha något annat än iphone, det är jag nästan 100 på. Jag älskar verkligen den telefonen, och den här nya är min nya bebis. Hehe! 😛 Därför var jag förstås tvungen att köpa lite nya ”kläder” till den härom dagen, och i förrgår kom detta ursnygga skal på posten.

***

iphoneskal11

***

Det är såå himla fint och jag älskar det! 😀 Jag hittade det på den grymt prisvärda webshopen fyndiq.se som har massor med skal och andra tillbehör till suveräna priser! Men jag har även köpt ett displayskydd och varsitt armfodral för iphone till Håkan och mig, och de köpte jag genom Borås loppis på facebook, som numera inte längre är någon renodlad loppis utan även vanlig försäljningssida för lite olika grejer. Man kan göra kanonklipp där! 😀

Jag har nämligen gjort ett annat klipp där idag som jag är tokglad för, nämligen en arbetsstol i vitt skinn från IKEA. Min egen stol gick sönder för ett litet tag sedan så jag har haft Håkans stol ett tag, i väntan på att jag skulle få tummen ur och köpa en ny. Den här stolen var i stort sett oanvänd och jag tror den kommer bli kanonbra som arbetsstol i nagelrummet för mig. 😀

***

stol1

***

Visst är den fin?! 😀 Ser fram emot att få hem den i morgon. =))

Men nu ska jag kolla det sista på nyheterna och sen är det sängdags för min del. Jag ska upp tidigt i morgon för ytterligare lite nagelfix så jag hoppas jag får sova lite bättre i natt än jag gjorde natten till idag.

Ha en fortsatt fin kväll alla, och en god natt när det är dags!

På återseende i morgon igen!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to “Min nya fina leksak! ;-)”

  1. Amanda marks Says:

    Ett tips med stolen! Lägg dit något på sitsen som andas! Har en likadan svart i min salong! Å sitter jag i den för länge känns det som jag kissat på mig! Å min ”blomma” där nere känns inte fräsch alls 😛 jag har inte lagt dit något men kunder säger att sådana där luddiga pläds ska vara bra! För jag kommer byta till en tygstol sen 😛 men smaken är som baken hoppas du blir super nöjd! Dom är super snygga med 🙂

  2. Monica Says:

    och så snygga naglar:)

Posted by Cherlindrea
Dated: 12th april 2012
Filled Under: Allmänt, Kamera- och dator, Shopping