Allmänt

Dags för regnperiod…

morgonkonvalj1

***

God morgon på er!

Då var det dags då. Idag vaknade jag och frös (?) när jag gick upp.. Vi har kommit in i en regnperiod med lägre grader och det kändes direkt. Just nu regnar det dock inte här, och solen tittar fram lite då och då, men det är riktigt kyligt ute. Åhh, jag vill ha värmen tillbaka! Enligt yr.no, som vi oftast kollar på, så ska det vara regn och mellan 8-14 grader en hel vecka framöver nu. Sorgetid med andra ord! 🙁

Fast man får väl helt enkelt passa på att göra annat som aldrig blir gjort när man vill sitta ute varje liten ledig stund. 🙂 Baka till exempel. Och öva på one-stroke tekniken och kritningen på naglarna. 😀 Dessutom kommer det en hel del goa studenter till mig denna veckan, för att bli fina inför studenten och balen. Det ska bli hur roligt som helst!

Jag har redan gjort några studentnaglar som jag inte lagt upp här än, men det kommer några bilder ikväll. Nu ska jag starta upp nagelrummet och förbereda det för dagens jobb, både naglar och fransar.

Ha nu en fin dag alla, även om den inte är lika strålande som tidigare. Vi får hålla tummarna gemensamt för att solen, värmen och högsommaren kommer tillbaka efter regnperioden. =))

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...