Allmänt

En vacker men kall morgon..

natur1

 

 Tänk att det kan vara en sådan skillnad på bara några timmar..

Loxy skulle absolut ut till varje pris redan vid halv sju i morse så det var bara att släpa sig upp och klä på sig, trots att jag knappt hunnit slumra till. Och om det var busväder när jag bloggade här i natt, så var det en helt annan syn som mötte mig när jag kom ut idag vill jag lova!
Kallt var det visserligen – bara 4,3 minusgrader – men solen sken och de små snökornen som kom yrande igår var inte något att oroa sig för, precis som jag misstänkte. Det låg väl något litet tunnt snöskikt nånstans, men annars var det bart på marken, även om den var frusen.

*

Det är oerhört lätt att luras att det är varmare än man tror om man bara tittar ut genom fönstren när det ser ut så här. Men å andra sidan, det är ju faktiskt bara början på våren och då är vädret alltid väldigt bedrägligt. Det har det ju alltid varit. Och personligen så är jag lycklig bara solen skiner in genom fönstren. (så länge jag slipper titta direkt på mina fönster… hua!! Definitivt dags för vårputs! *s*)

 

natur2

 

Jag var oerhört frestad att sätta mig en stund och bara njuta av solen i morse, men jag avstod faktiskt. Är det något som sitter djupt rotat i mig sedan barnsben, både från mamma och från mormor så är det att inte sätta mig ner för tidigt på vårarna och bli kall. 😉
Dessutom blåser det en del fortfarande så det är inte riktigt så behagligt som det kanske ser ut. Men så här på morgonen, i dagsljus, känns inte ljudet från vinden lika obehaglig längre. Jag vet inte om det beror på alla morgonljud som tar över, eller om den faktiskt blir svagare på morgonen, men jag tycker alltid att det är så. Man hör den inte lika tydligt längre.

***

 

Jaja, nog spekulerat! 🙂 Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till och sen är det dags att pyssla lite med ramarna jag målade igår. Jag har redan gjort i ordning ett par stycken av dem, med bland annat rosenkortet jag fick av fotografen Martina som var här förra helgen. Det blev verkligen jättesött! 😀 Får se vad jag hittar på med de andra idag. =))

*

Ha en jättefin dag alla, och må så gott! På återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...