Allmänt

En liten roadtripp i vårvädret!

F7B8FBA1-ED2A-4118-8FF7-E6CB3E50A29D

***

Hej på er!

Ska man våga tro att våren äntligen är på väg? 😍

Idag tog vi finbilen och drog ut på en liten roadtrip i vårvädret tillsammans med lillasyrran Nicole och hennes sambo Jonas, som tog sin egen finbil. 😁 Coronasäkert och bra. 😜

Självklart hade vi vovvarna med oss.🥰

***

FA6DB754-BB53-40A8-BD2B-A44B5DA2A1ED

***

Lotus är verkligen inte särskilt road av att åka bil utan håller en konstant serenad bakom oss. Men jag tror egentligen inte det är själva bilåkandet han ogillar, utan helt enkelt det faktum att han ska tvingas sitta i en transportbur när vi sitter i framsätet. Jag hoppas verkligen att han lär sig att acceptera läget ju mer vi åker, för att sitta med det där tjatandet hela vägen till Härnösand i sommar är inget man ser fram emot. Dock brukar han slappna av under längre resor så jag hoppas det funkar bra när vi ska upp till norrland. Oftast sätter han igång och gasta när vi bromsar in eller parkerar, som om han vore rädd att bli kvarglömd i bilen. För vi lämnar ju honom så ofta i bilen…inte. 😁
***

 1ABB2633-903B-4D62-BE3C-AEBC9BCAE3EA

***

Hur som helst så passade vi på att fota bilarna lite när vi ändå var ute tillsammans med dom idag. Dom är verkligen så himla olika men supersnygga var och en på sitt sätt. 😃 Det skiljer 54 år mellan dessa två bilar. 😁

***

9B8FED07-C01A-4A21-ADFA-7D35E77106ED ***

Men först åkte vi en riktigt fin väg ut till Blidsberg och Basta kvarn och tog en fika där. ☺️ Solen lyste dock med sin frånvaro mesta delen av tiden så det blev en smula kyligt att sitta ute. Planen var att vi skulle ta en macka och kaffe i Blidsberg och därefter åka vidare och hitta ett mysigt rastställe där vi skulle äta syster ysters hemlagade äppelpaj med vaniljsås.  Picknickkorgen låg i bagaget och jag vet precis hur min systers pajer brukar smaka. 😋

Tyvärr fick vi hoppa över det för det blev ordentligt kallt när det blåste och solen gick i moln hela tiden, så vi sköt pajfikat på framtiden.
***

Men vi åkte från Blidsberg till Od och stannade på Od Textile, en mysig liten inredningsbutik i en gammal kyrka men sjukt mycket fina villhöver-saker. 😍 Själv kom jag bara ut därifrån med ett par palettblad idag, men var lika lycklig för dom. Jag älskar den krukväxten och kommer fylla hela lägenheten med såna när jag börjar ta sticklingar på dom. 😄

***

818FD0DC-9966-4CD1-82BE-0B05930999B4 ***

Därefter åkte vi från Od mot Vänga, via Borgstena. En riktigt fin väg som vi genast bestämde oss för att åka snart igen fast med hojen den gången, för vägen var en sån där riktigt rolig slingerikrokväg som är så härlig att åka mc på. 😍 Då ska vi också stanna och titta och fota både vid Bokskogen och Fluxfallet.
Men idag hade vi som sagt bestämt att vi skulle fota bilarna så vi åkte till Vänga kvarn och ställde upp bilarna på parkeringen där. 😊

***

CF4C8A1F-4E4D-4EB6-A78F-EBE5EEE811C5

***

845AB000-2D17-4950-8D00-3F125DD03D46 ***

Självklart var jag ju tvungen att ta några bilder på min fina kille också!🥰 Han är en stor kille min Lotus, väger hela 4 kilo och är med andra ord en för stor chihuahua rasmässigt. För det mesta är jag faktiskt glad för det för han är så himla vild och det känns tryggare att han är en lite kraftigare, stabilare vovve så som han hoppar och flyger och flänger  😁

Men ibland när jag ser honom på bilderna så här så kan jag tycka att det är lite tråkigt för det hade varit så roligt att prova att ställa ut honom. Självklart är jag superpartisk men jag tycker faktiskt att han är en riktigt snygg kille  😍 Och då är det ju lite synd att han är för stor. Men mest av allt är jag bara glad att han är en sån himla go och fin och framför allt hälsosam och frisk hund. ❤️

***

 272E5A86-F6C1-4F7A-A8D1-55494614EE28

***

Jaha, därefter bestämde sig syrran för att lära sig att åka bräda, och självklart skulle Majs få testa också. 😄 Hon är så himla cool så det är bara en tidsfråga innan hon far fram på den där. Hon kommer nog lära sig snabbare än lillasyrran i allafall. 🤪😂

***

Jahapp, det var vår mysiga dag och det kommer definitivt att bli fler framöver, men det får gärna bli lite varmare först så vi kan sitta ute och fika utan att frysa. ☀️🌸Vi får väl se vad det blir för utflyktsmål nästa gång.

Men nu ska jag hoppa i säng. I morgon är det dags för ett besök på rehab för min del igen. Jag har börjat med sjukgymnastik minst 2 gånger i veckan för att förhoppningsvis komma till rätta lite med min eviga värk i kroppen. I morgon ska jag få med mig ett träningsprogram hem så jag kan köra själv på gymmet i mellanåt också.
På lördag ska jag iväg med brorsan till Alingsås och delta i Alingsås fotoklubbs fotomaraton och det ser jag verkligen fram emot. Mer om det längre fram.

Ha det så jättegott alla och på återseende!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...