AllmÀnt

En riktigt varm vĂ„rdag!😍

46F7FEE6-B42D-4324-AE82-0C208E0330BC

Hej dÀrute alla!

Ja, vad ska man sĂ€ga… idag Ă€r det en absolut fantastisk vĂ„rdag! đŸ˜â˜€ïž
Visst har man hört att det skulle bli fint vĂ€der nĂ„gra dagar men det tror man ju nĂ€r man ser det liksom. 😁 Hur som helst, redan tidigt i morse var jag pĂ„ benen och började pyssla hĂ€r hemma och vid 10-tiden var det redan 12+ ute. I denna stund har jag 18 grader pĂ„ altanen. 😍

***

1D36EBDF-A0E7-4F67-8F86-2F1393D8BB7E

***

HĂ„kan började rengöra grillen och sjĂ€lv gjorde jag rent utemöbler, stĂ€llde ut lite blommor som ska börja vĂ€nja sig vid utelivet och lade pĂ„ stolsdynor. Sen grĂ€vde jag upp ett litet land och satte ner mina utblommade vĂ„rlökar av narcisser och pĂ€rlhyacinter och hoppas att dom kanske kommer upp dĂ€r nĂ€sta vĂ„r. đŸ˜ŠđŸŒ·

Det Àr inte riktigt dags att sÀtta ner sommarlökarna Àn men jag ska fortsÀtta att grÀva upp landen sÄ fort min rygg tillÄter det. Dessutom Àr halva köksbordet fullt med förodlade sommarblommor som ska ut nÀr risken för nattfrost Àr över.
***

D0FD2B09-5C6A-4BCB-BA9E-13A755795702 ***

Jag satte en sommarblandning med olika rosa blommor plus aster, borstnejlikor och lite olika Ă€tbara saker som tomater, Ă€rtskott och timjan. Alla ftön har tagit sig ordentligt och det Ă€r sĂ„ himla roligt att pyssla med dom varje dag och se hur det vĂ€xer. 😍 Sen kunde jag förstĂ„s inte lĂ„ta bli att göra lite egna planterings”skyltar” ocksĂ„, dels för att det faktiskt Ă€r nödvĂ€ndigt sĂ„ jag ser vad som Ă€r vad, men Ă€ven för att det helt enkelt Ă€r sĂ„ himla gulligt tycker jag. đŸ€—

***

B4022901-C265-406B-99B1-F817AC4C9BC0

***

Nu har jag varit ute pĂ„ en tur med Lotus, varit förbi och sagt hej till mamma och förberett för kvĂ€llens grillning med syrran och hennes kille. Det Ă€r snart daga att tĂ€nda grillen men den biten fĂ„r maken sköta. SjĂ€lv har jag gjort klart allting sĂ„ det bara Ă€r att börja grilla. 
***

233C81ED-5BDB-4515-877B-B1CE10CE1475

***

Idag blir det grillspett pĂ„ kyckling och kryddkorv, potatiskroketter, halloumi och hemmagjord coleslaw och hemmagjord picklad rödlök som stĂ„r i kylen och vĂ€ntar. Förhoppningsvis blir det en lyckad första grillmiddag för detta Ă„ret. Och förhoppningsvis blir det mĂ„nga fler. 😍

***

Ha en fortsatt underbar vĂ„rsöndag alla och pĂ„ Ă„terseende! 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...