Allmänt

En riktigt varm vårdag!😍

46F7FEE6-B42D-4324-AE82-0C208E0330BC

Hej därute alla!

Ja, vad ska man säga… idag är det en absolut fantastisk vårdag! 😍☀️
Visst har man hört att det skulle bli fint väder några dagar men det tror man ju när man ser det liksom. 😁 Hur som helst, redan tidigt i morse var jag på benen och började pyssla här hemma och vid 10-tiden var det redan 12+ ute. I denna stund har jag 18 grader på altanen. 😍

***

1D36EBDF-A0E7-4F67-8F86-2F1393D8BB7E

***

Håkan började rengöra grillen och själv gjorde jag rent utemöbler, ställde ut lite blommor som ska börja vänja sig vid utelivet och lade på stolsdynor. Sen grävde jag upp ett litet land och satte ner mina utblommade vårlökar av narcisser och pärlhyacinter och hoppas att dom kanske kommer upp där nästa vår. 😊🌷

Det är inte riktigt dags att sätta ner sommarlökarna än men jag ska fortsätta att gräva upp landen så fort min rygg tillåter det. Dessutom är halva köksbordet fullt med förodlade sommarblommor som ska ut när risken för nattfrost är över.
***

D0FD2B09-5C6A-4BCB-BA9E-13A755795702 ***

Jag satte en sommarblandning med olika rosa blommor plus aster, borstnejlikor och lite olika ätbara saker som tomater, ärtskott och timjan. Alla ftön har tagit sig ordentligt och det är så himla roligt att pyssla med dom varje dag och se hur det växer. 😍 Sen kunde jag förstås inte låta bli att göra lite egna planterings”skyltar” också, dels för att det faktiskt är nödvändigt så jag ser vad som är vad, men även för att det helt enkelt är så himla gulligt tycker jag. 🤗

***

B4022901-C265-406B-99B1-F817AC4C9BC0

***

Nu har jag varit ute på en tur med Lotus, varit förbi och sagt hej till mamma och förberett för kvällens grillning med syrran och hennes kille. Det är snart daga att tända grillen men den biten får maken sköta. Själv har jag gjort klart allting så det bara är att börja grilla. 
***

233C81ED-5BDB-4515-877B-B1CE10CE1475

***

Idag blir det grillspett på kyckling och kryddkorv, potatiskroketter, halloumi och hemmagjord coleslaw och hemmagjord picklad rödlök som står i kylen och väntar. Förhoppningsvis blir det en lyckad första grillmiddag för detta året. Och förhoppningsvis blir det många fler. 😍

***

Ha en fortsatt underbar vårsöndag alla och på återseende! 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...