Allmänt Skönhet & hälsa

Lite hårfunderingar… :-)

sassiemorgonkisse12

***

God morgon på er alla!

Det blev inte mycket sömn för min del i natt. Förkylningen verkar ha eskalerat så här på tredje dygnet och jag har mått ordentligt kasst hela natten. Klockan halv fem i morse satte jag på kaffekannan till mitt hjärta och gjorde honom sällskap innan han åkte till jobbet. -3,9 grader visade termometern när han åkte och det gör den fortfarande, så här mer än tre timmar senare. Det är riktigt kallt ute idag. Själv sitter jag varmt iklädd min älskade One Piece och med mjukisfilten över axlarna. Det blir en lugn dag i dag också för min del. Vilken tur att jag har en massa bra ljudböcker att lyssna på, för något annat orkar jag inte ta mig för. Det är knappt så jag orkar greja med datorn ens. I går kväll orkade jag pinna lite bilder, liggandes i soffan med laptopen i knät, men det var verkligen nödfall. Jag är så trött att jag bara somnar hela tiden.

***

harfarg1

***

Från det ena till det andra så tonade jag håret härom dagen igen, eller ja rättare sagt – min make tonade håret på mig. 😉 Hur som helst så skulle jag gärna vilja få till lite av min gamla färg som jag hade för flera år sedan, då jag hade typ mörkbrunt med guldbruna slingor i, eller hur jag nu ska förklara det. Ska kolla om jag hittar lite gamla foton. Dock så minns jag att jag använde något färgmärke/sort där paketet innehöll både själva grundfärgen och slingfärgen och dessa gjorde man tillsammans i princip. Låter det invecklat? I allafall så undrar jag ifall någon av er vet om detta finns kvar fortfarande och vad det heter i såfall? Jag minns att det var lite krångligt när man skulle tona utväxten sedan, för ändå var jag väldigt nöjd med min färg den tiden.

***

haircolor

***

Här är några gamla foton från den tiden. Den här färgen är inte ett resultat utav en enda färgning/slingning utan av flera gånger med olika färger. Men jag tänkte ändå höra om det är någon som kan tipsa om nån bra toning/slingning som kan ge det här resultatet, och helst av allt – den där sorten där båda två ingick i samma paket? Ska kolla runt lite själv också, och se om jag lyckas hitta vad det hette.

***

Nåväl, nu ska jag inte göra något annat än att hälla i mig en Treo mot huvudvärken och krypa i säng igen och hoppas på lite sömn. Håret får bli en senare fråga. 🙂

Hoppas ni får en fin fredag därute alla och en inte alltför kall sådan… 😉

På återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    vilken härlig design du har! 🙂

Kommentarer är stängda.