Inredning & design Inredningsprylar Pyssel & handarbete

Planerar för pyssel… :-)

autumn1

Hej på er därute!

Nu börjar solen titta fram ordentligt här uppe hos oss, men det har varit en riktigt råkall och disig morgon och förmiddag. 4,4 grader säger termometern, ingen värme precis. Men vackert är det fortfarande, åtminstone på de ställen där löven fortfarande hänger kvar. Det jag tycker sämst om är nog tiden mellan höst och vinter, eller mellan vinter och vår – den där tiden då det inte är någon årstid alls på något sätt. Kallt, tomt och mörkt – varken färgglada löv, gnistrande snö eller vårgrönt. Den tiden kan vara riktigt deprimerande ibland.

Därför gäller det att se det positiva i andra saker i stället. 🙂 Just nu är jag ju sjuk och har varken ork eller möjlighet att göra allt jag skulle vilja. Men jag kan planera för det. 🙂

***

heart18

***

Jag ska pyssla ihop lite olika småsaker till hemmet tänkte jag, bland annat några ståltrådshjärtan, typ som de här ovan. 🙂 Dels ska jag göra ett par stycken med pärltråd lindad runt som ska hänga på skåpsdörrar och liknande, och sedan ska jag även göra två lite större som ska hänga bak på två köksstolar. Dessa ska jag klä i grönt också, så dom blir lite kraftigare.

***

heart21

***

Det gröna har jag hittat på Butik Gylldevik, där det finns som buxbom på tråd, helt perfekt att linda runt ett ståltrådshjärta. 😀

Idag kom maken hem med svetstråd till mig, som passar helt perfekt till de större hjärtanen. Så det är vad jag har roat mig med här i soffan idag, böjt till hjärtan som senare ska få sina dekorationer. 🙂

Nu ska jag dock ta mig en liten middagslur tänkte jag. Det är lika bra att vila så mycket jag bara kan, så frisknar jag förhoppningsvis till snabbare. Nästa vecka återgår allt till det normala igen, och då vill jag gärna vara så okej som möjligt.

Ha en fortsatt skön dag alla, och på återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...