Allmänt Inredningsprylar

Rosa geléljus

vackra-geleljus1De här ursöta geléljusen fick jag av Helén för ett bra tag sen när dom kom hem hit till oss på fika, men jag har varit urslarvig och inte kommit mig för att fotografera dem förän nu. smiley Här är dom i allafall, och i vanliga fall står dom på Håkans och mitt nattygsbord i sovrummet, ett på varje, tillsammans med en annan liknande ”ljuskopp” för värmeljus. Dom är i rosafärgat glas, men ytan på medaljongmönstren är lite sammetsaktig så att säga. Jättesöta och passar perfekt i sovrummet, men jag skulle inte haft något emot att ha fler på olika ställen i lägenheten, för dom är otroligt lättplacerade. Tack gulliga Helén! smiley

Det blir ingen 6:e juni-tur på hojarna idag, utan vi har blivit hembjudna till Helén och Jari på trädgårdsfika i stället. Och faktum är att jag tyckte det var en mycket bra idé. Vi har varit ute en hel del på motorcyklarna den sista tiden och man kan faktiskt umgås utan dem också. *s* Så idag blir det mc-löst umgänge. Hehe! Håkan är iväg och lämnar av motorcykeln i garaget nu, och hämtar upp bilen, vi ska vara hos H&J klockan tre.

Nu ska jag ta mig en kopp förmiddagskaffe på balkongen och sen är det bara att börja göra sig presentabel. smiley Hoppas ni har en härlig dag därute, vad ni nu har för er.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...