Allmänt

Självplock av jordgubbar!

jordgubbeplock1

 

Hej hej i regnet alla!

 

Inte världens roligaste sommardag precis. Jag har typ svårt att bestämma mig för att göra något speciellt idag, det blir mest smågrejer jag går och pillar med. Men jag kom på en sak i allafall, som jag måste tipsa er i Boråstrakterna med omnejd om.

Än har inte säsongen satt igång, men ute i Dalsjöfors finns Skenstaboa hos Lundberg, ett ställe med mycket gott – däribland självplock av jordgubbar! 😀 Jag håller stenkoll på deras hemsida och väntar på att säsongen ska starta, för i år ska jag bara iväg och plocka ihop bär till saft och sylt. Det är helt sjukt! Förra året köpte jag upp flera kilo syltsocker och sen kom jag inte ens iväg innan säsongen var över.

Så för er som är sugna på att safta och sylta med jordgubbar i år – kolla in Skenstaboa! 😀

 

Bilderna kommer ifrån deras hemsida.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...