Allmänt

Sov så gott!

good_night_011

 

God kväll på er alla!

 

Kikar bara in och önskar er en riktigt god natt innan jag själv försvinner in i drömmarnas land. Det har blivit lite bakande idag, men jag var klar såpass sent så då var det dags för mat och jag hann inte blogga något. Men jag har testat ett nytt recept som jag tänkte att ni skulle få ta del av i morgon. 😀 Jag har i allafall laddat över fotona från kameran så halva jobbet är gjort. 😉

Sista delen av kvällen har vi tillbringat framför tv’n och njutit av fascinerande dokumentärer på Animal Planet. Just nu är det en tokstor albatrossunge som ska lära sig flyga för första gången. Sånt tycker jag är helt underbart att sitta och titta på. 🙂

Men som sagt – nu är det sängdags för min del, och i morgon är det dags för nageljobb igen. 😀

Ha en fortsatt fin söndagskväll alla, och en god natt när det är dags! På återseende i morgon igen.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...