Allmänt

Bär iväg en larmad scooter…?

frukost12

 

God förmiddag  på er alla!

 

Sitter och äter min lilla frukostbricka framför datorn och funderar på om folk är alldeles knasiga! För några minuter sedan gick varningslarmet på min scooter nere på gården. Jaha, tänkte jag lyssnandes, och konstaterade sedan att det måste varit någon som kommit åt den eftersom larmet bara varnade. En halv sekund senare gick larmet på riktigt!

Och medans det tjöt så det ekade mellan husen så rusade jag igenom hallen efter larmkontrollen och sprang ut på loftgången. Jag tittade ner på gården och såg en grupp människor stå därnere med händerna för öronen. Larmade av scootern fort som 17 och väntade mig åtminstone en liten förklaring till varför min scooter var förflyttade flera meter åt ena hållet. Jo, jag förstod – dom ville backa in med ett flyttsläp så självklart begrep jag varför dom lyft upp och burit iväg med min scooter. Men i hela friden….??!? Begriper inte folk att ett larm går om man försöker bära iväg med ett larmat fordon? Det är ju liksom sånt det är till för. Jag trodde ärligt talat inte mina ögon när jag såg detta, särskilt inte som alla vet att scootern är larmad – och väldigt känslig! Hur hade dom tänkt sig detta om jag inte varit hemma och kunnat larma av? Då hade ju larmet stått och tjutit tills batteriet tog slut. Och gissa vem övriga grannar hade tokklagat på efter en sån sak? *suck*

Helt otroligt!

 

Jaja, nog om det och över till något trevligare. Ser ni glaset uppe på frukostbrickan? Det ser ut som typ nyponsoppa eller nåt, men det är det inte. Det är en sommarnyhet ifrån Brämhults juice.

 

frukost2

 

Det har kommit i allafall ett par nyheter vad jag förstod, bland annat äpplen med krossade hallon, och så denna ljuvlighet – apelsiner med krossade jordgubbar! Sååå himla god! 😀 Något jag varmt kan rekommendera!

Nu ska jag gå igenom lite recept och se om det blir något bakat idag. Jag köpte en hel del baktillbehör igår och känner mig sugen på att baka nåt riktigt gott! Gärna något med färska jordgubbar eftersom jag har en hel hög här hemma. 😀

Vi får väl se vad det blir. 🙂 Jag återkommer lite senare, förhoppningsvis med lite smarriga bilder och recept.

Ha nu en jättefin söndag alla och njut av dagen även om vädret kunde varit något roligare.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...