Allmänt

Solig måndagsmorgon! =))

loxymorgon45

 

God morgon ute i stugorna alla!

 

Äntligen en solig morgon när man slår upp ögonen! 😀 Vilket jag i och för sig gjorde ganska sent idag.. 09.20!! Det var lite väl lång sovmorgon för mig. Men jag får väl utgå ifrån att jag behövde det. Huvudvärken hänger fortfarande kvar, men bara att se solen gör ju att man blir bättre – så länge jag inte sitter mitt i den. 😉

 

Igår blev jag i allafall klar med alla mina ramar, plus pedistalen – som var rena mardrömmen att måla! Nästa gång jag får för mig att den ska ha en ny färg så ska jag köpa sprayfärg på burk!

Jag hann dessutom med att baka ett supergott bröd till igår, efter ett recept som mamma tipsade mig om. Lite kortare jästid än 4 timmar, och såå gott! Det kommer jag definitivt att baka igen.

 

Just nu sitter jag och funderar på vad jag orkar baka ihop idag, eftersom jag gärna vill ta med mig lite fikabröd ner till mamsen till förmiddagsfikat. Min älskade moster Marita kommer nämligen dit idag, och då vill ju jag också vara där förstås. 😀 Men mitt huvud accepterar nog inte några större utsvävningar i köket idag, så jag ska försöka komma på något som är lätt och går snabbt. Det betyder ju inte mindre gott för det liksom.. 😉
Håkan ska förhoppningsvis få åka iväg till Trollhättan idag och hämta hem motorcykeln. Vi får väl se vad dom säger på Bike när han ringer.

 

Så nu ska jag sätta igång här och få lite gjort. Hoppas ni får en superfin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. ska du baka nu igen (skratt)… Go morron föresten! Blir lite avis då du skriver att ni har sol. Här regnar det idag IGEN! Blir så less på detta nu! Just nu är det faktiskt uppehåll, men mulet, blött å kallt.

  ha en bra dag och ta hand om dig….å lilla Loxy!
  kram

 2. Cherlindrea säger:

  C: *Skratt* Ja, jag har nog fått något slags bakmani tror jag. Haha! Men det är ju så himla roligt, och dessutom har jag ju en hel extra frys numera, så jag har ju plats för det dessutom. 😀

  Tråkigt att det regnar hos er fortfarande. Man blir ju galen på det här trista vädret. Det blåser en hel del här och det är inte varmt, men som sagt – solen skiner i allafall, man får väl vara tacksam för det. *s*

  Hoppas ni får en fin dag ändå, du och tjejerna. 🙂
  Massa kramizar!

 3. säger:

  Hej vackra du..
  Solen skiner idag.
  *underbart*
  Dock alldeles för kallt för attt sitta ute.
  Hoppas Hoppas på varmare väder.
  Massa kramar o nospussar till Loxy..

Kommentarer är stängda.