Allmänt

Supercool bil ”på besök”! :-P

Hej där ute i natten alla!

Det här börjar mer och mer likna en nattblogg, och det är väl okej antar jag. 🙂 Det händer så mycket under dagarna så det finns helt enkelt ingen tid att sätta sig ner och blogga, hur gärna man än skulle vilja. Problemet är väl bara att jag egentligen skulle behöva sova på nätterna för att orka med de intensiva dagarna. Men här sitter jag alltså igen, jag tror det är tredje natten på rad. Och min hjärna verkar inte ha de minsta planer på att sova de närmaste timmarna.

Jag pratade med en jättegullig tjej igår, om just såna där saker så många människor går omkring och lider av. Som t.ex. sömnproblem, huvudvärk, migrän, magkatarr, IBS, allergier, värk i muskler eller leder och så vidare i all oändlighet. Vissa saker riktigt svåra redan som enskild krämpa medans vissa av de här problemen kanske inte är så stora var för sig – men tillsammans blir det ett jätteproblem, och ett riktigt handikapp!

Den här tjejen jag pratade med var återförsäljare av HerbaLife. Hon tyckte själv att hon blivit så mycket bättre sedan hon börjat med sina shakes. Och hon berättade att anledningen till att hon började som återförsäljare helt enkelt var för att hon trodde så starkt på produkten.

Finns det någon därute som har några erfarenheter av Herbalife? Gärna flera personer och gärna både positiva och negativa upplevelser. Jag är lite nyfiken på det eftersom jag har hört att många tycker det otroligt bra. Dyrt – men bra! Och till skillnad mot många andra näringstillskott och måltidsersättningar – ovanligt gott!

Vi får väl se om det är något jag kommer testa framöver. 🙂

Men nu över till något helt annat, nämligen fortskaffningsmedlet som en av ”mina tjejer” dök upp med här idag.

Jag har inte bilar som något stort intresse och jag är inte det minsta bilkunnig. Men en stor, glänsande, absolut supercool Buick från…ja, mitt teflonminne spelar mig återigen ett spratt så jag minns inte, men mellan -50 och -60talet någonstans, är ju bara absolut oemotståndlig! 😀

Jag blev så grymt sugen på att åka iväg på en bilträff med -50talstema typ A-bombers eller något sånt när jag stod och beundrade den här skönheten där den blänkte i solskenet. Ni vet, hela kittet, med halmbalar och mjölkkannor på pickup-flaken, vitprickig klänning och sjalett om håret i en nedcabbad Cadilack. <3 <3 <3

***

Men nu ska jag gå ner i köket och ladda perkolatorn till min käre make som alldeles strax ska kämpa sig ur sömnen (och sängen). Ni är nog många som alldeles snart kommer sucka när väckarklockor och alarm börjar ringa, pipa, spela och tjuta runt om i Svea rike. 🙂 Men det är ju faktiskt fredag! 😀 Det är två dagars ledighet för alla som jobbar eller går i skolan och det har utlovats sol och värme! 😀

Jag avslutar det hela denna morgon med ett litet filmklipp på tjusiga bilen när den lämnar parkeringen.

Ha en fin fredag alla och på återseende senare idag! I helgen blir det födelsedagsfirande i Karlskrona av Håkans son som fyller 40. Det ena avlöser det andra! 😀

http://youtu.be/3DXC8RLdfpg
 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...