Allmänt

Mysig avslutning på helgen! ?

EE8775A7-DB0F-4A77-9E71-AA2F2566AD4E

God kväll alla denna ljuva söndagskväll i april. ?

Det har varit några riktigt sköna dagar denna veckan och vi har fått både mysiga promenader i aolen och slöa dagar på altanen i värmen. I går åt mamma och jag en kycklingsallad till lunch på hennes altan och därefter åkte min släkting Göran och jag ut till skjutbanan och tittade på när maken tävlade i skytte. ?

Veckan har förstås även fyllts av träning. Fyra dagar i veckan, till och med fem förra veckan eftersom jag körde dubbelpass med min tokiga lillasyster då också. ? Hur som helst så har vi ännu inte hoppat av ett enda träningstillfälle. Vi bestämde vilka dagar och tider vi skulle träna när vi började i februari, och det har vi hållt fast vid. Enda avvikelsen är att vi vid ett par tillfällen tränat dagen innan i stället för ordinarie, ifall en skyttetävling eller nageljobb kommit i mellan.

Nu börjar det faktiskt ge en hel del resultat också. ? Både på vikt, mått, ork och styrka. Det är en härlig känsla! Än så länge tycker jag inte det är något att visa upp men framöver ska det bli ett par före/efterbilder såklart  ?

Nu är helgen slut för denna gången och den avslutade vi på mysigaste sätt, med först lite cardio på gymmet i morse och sen med grillning ute på altanen tillsammans med min mor, yngsta syster, hennes sambo och systerdotter. En riktigt härlig avslutning på den här helgen. ☺️

Resten av kvällen ska vi kika på serien Nymfer på Netflix och själv ska jag lägga mig tidigt så jag är pigg på gymmet i morgon bitti. Då är det dags för lite styrka igen  ???

Ha en fortsatt fin söndagskväll alla, och deppa inte ihop om det regnar i morgon. Solen och värmen kommer tillbaka!?

***

EAA2AD46-2DE1-4569-B043-F3EEF7439CAA

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...