Allmänt

Underbara varma maj! ?

745A34F2-6B83-4BF5-88FB-EEE292AEA38B

Hej därute i det underbara vädret alla! ?

Efter den långa, kalla och toksnöiga vintern känns det helt fantastiskt att vi fått ett sådant här otroligt fint majväder!

Just nu sitter jag på altanen och njuter av värmen, dock under parasollet eftersom jag varken vill bränna mig eller få migrän. Men det är just det som jag tycker är så himla underbart med dessa varma dagar. Att man faktiskt kan sitta i skuggan och ändå inte frysa. Då är det riktig sommarvärme! ?

C5A2E2BF-B1D0-4ACA-B9F0-98C92704D852 

Som vanligt startade vi veckan med ett morgonpass på gymmet. Vi har nu tränat i ca 3 månader och en vecka, fyra pass i veckan, varav tre styrkepass och ett cardio. Och jag kan med stolthet säga att vi inte har missat eller smitit ifrån ett enda träningspass. Tvärt om så har vi till och med kört extrapass i mellanåt. ? Framför allt har jag varit med lillasyrran på både Indoor walking-pass och CX-pass, något jag aldrig trodde jag skulle få mig till att göra. ? Och det mest otroliga av allt är nog att jag älskar detta, älskar mitt nya aktiva liv. Energin och orken har ökat enormt, konditionen likaså. Jag har blivit starkare, mindre stel och jag har tappat en hel del både i kilo och centimeter. ☺️ Jag är inte riktigt så kaxig ännu att jag har lust att lägga upp före- och efterbilder men det kommer. ?

Det känns även riktigt trevligt att man numera kan unna sig lite godsaker då och då utan att vågen slr volter så fort man sneglat på en kaka  ?

***

51AF955F-6ABA-423E-B16D-86C5E1C169C5

 ***

Dessa godsaker bakade jag i helgen för att glädja min käre make som fullkomligt älskar dem! ? Chokladbollar med jordgubbsgömma. Recept på dessa hittar ni här. Och självklart unnade jag mig själv ett par stycken också. ?

***

Nu ska jag bara ägna den här dagen åt att softa på balkongen, läsa lite tränings- och fototidningar på Readly och bara njuta av vädret. Ikväll, när det blivit lite svalare blir det en prommis med min lille gubbe Loxy. ❤️ Han får ta det lugnt i skuggan dessa varma dagar och bara strosa runt i trädgården som han vill. ?

***

Hoppas ni har möjlighet att njuta av vädret trots jobb eller skola. Som tur är ska det ju bli en riktigt skön kväll också, i allafall här i våra trakter.

Må så gott och på återseende!  

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...