Allmänt

Vilodag men ändå fullt upp…?

AEA36099-D274-44C5-B80D-94E8412CAFA2

God förmiddag på er alla!☺️

Idag har jag vilodag ifrån gymmet så jag tänker tillbringa första delen av dagen åt att bara njuta av värmen på altanen, sitta och läsa och göra egentligen ingenting. Det är så himla skönt att kunna göra det ibland utan att bli tokig av rastlöshet. Men numera, när man faktiskt är aktiv resten av veckan så känns det inte lika slött att bara vara ibland. ? Man kqn liksom göra det med bättre samvete. ?

***

DC47233A-408C-4DFA-84F4-C3D55868292D

***

Förövrigt blir det inte en helt inakiv dag ändå, bara för att man inte åkt till gymmet  ? Jag började dagen med en tidig morgonpromenad med lillasyrran runt Pickesjön runt 8-tiden i morse, för att därefter åka hem till henne och klippa marsvinsklor  ? Och eftermiddagen kommer jag att tillbringa i nagelrummet. Så nej, en hel slöardag kommer det inte att bli  ? Men det är skönt att ha några timmar som man bara njuter av vädret nu när det är så himla skönt ute! Hoppas verkligen att sommaren fortsätter så här.

***

Från det ena till det andra, så såg jag en sån himla fin grej på Insta som jag bara VILL HA..?! Men hur jag än letat så hittar jag det ingenstans, i varjefall inte till försäljning.

***

8E14A36D-3B3B-4C56-AD76-37B6E1140F94

***

Detta otroligt fina Crocket-set såg jag på Greengates Instagramsida. Sedan hittade jag det även i deras sommarkatalog för 2018. Men bara som inspo-bilder. Ingenstans har jag hittat det till försäljning eller med något pris  Är det någon därute som vet om detta ens finns att köpa, eller är det bara någon form av reklambild tro? Ni får hemskt gärna tipsa mig om ni vet något, annars får jag maila Greengate och fråga. Jag älskar Crocket och detta setet var ju bara helt oemotståndligt! ?

***

Nehepp, nu ska jag njuta av en sockerfri Barebellglass, något av det bästa som kommit ut på marknaden. Såå goda! ? Och läsa lite roliga tidningar.

Ha en underbar dag i solen alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...