Vardagsbetraktelser

Jari’s födelsedagskväll! =))

jari1

Ja, då var det dags för födelsedagsfoton igen. Jari’s födelsedag denna gång. smiley Han fyllde ju då som sagt var år redan i måndags, men Helén bestämde sig för att överraska honom så som igår i stället, och det var ju förstås lite extra kul att han förmodligen trodde att ”faran var över” liksom… Hehe! Men det var hemskt att låtsas som ingenting på hans födelsedag, man kände ju sig jätteelak! *s* Men en kul överraskning blev det igår i allafall så jag hoppas vi tagit igen det! smiley

jari2

 

En stärkande klunk inför presentöppningen.. smiley som bestod av bland annat…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jari11

…en falsk tatueringsstrumpa i nylon. *skratt* Den var faktiskt stencool! Efter lite fipplande med nylonet, (han brukar inte använda nylonstrumpor tydligen…smiley) så satt den på plats.

jari3

 

Snyggt va! smiley

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jari12

Stora undringar inför nästa present… *s*

jari4

 

 

Men jag tror den gick hem.. smiley

 

 

 

 

 

 

 

 

jari5

 

 

Det var alltså en datahubb i form av en motorcykelmotor, som gasar och vibrerar och för ett allmänt oväsen. Hehe! Man kunde till och med växla och greja lite med den själv, det var en överraskning även för oss andra. *s*

 

 

 

 

 

jari6

 

 

En något annorlunda hubb. *skratt* Kolla in den på coolstuff.se och där finns även ett videoklipp så man kan se hur den fungerar. smiley

 

 

 

 

 

 

jari10

Dags för överraskningsmaten. Helén hade smyghandlat lite då och då och gömt på olika ställen i kylen. Haha! Hon bjöd på en suvärän ostbricka med massa goda ostar, små ölkorvar, vindruvor, jordgubbar och olika kex. Och då kan jag ju passa på att tipsa med en gång om en sak där. Testa Tapaskex bakade på olivolja med havssalt! Dom är helt grymt goda! Jag tipsade faktiskt min farbror om dem i telefon idag, och det gick knappt ett par timmar innan det ramlade in ett msn-meddelande från honom. Dom funkar tydligen perfekt med fikonmarmelad och brie också. smiley

jari7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jari8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jari9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lite blandade trivselkort från kvällen. Sen måste min fotoådra ha somnat av, för jag glömde totalt bort kameran efter maten. Hehe! Ja, förutom ett par foton på chipset och godiset som hamnade på bordet efter maten då. smiley

Tusen tack för en jättemysig kväll! Det gjorde du perfekt Helén! smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...