Allmänt

Vovvevård idag! ?

FFCEE399-082C-4918-8976-30E89AD9E2BDHej på er alla!

Ja, då börjar vi närma oss mitten av februari. Av nån anledning tycker jag att den här vintern har gått ovanligt fort, och det hör ju inte precis till vanligheterna att jag tycker det. Snarare brukar jag tycka att vinterhalvåret känns som sju svåra år. Men det har förmodligen att göra med att det har varit en såpass mild icke-vinter i år. För snön som kom nu blev ju inte kvar särskilt länge. Vi får väl se om det blir något mer framöver. Men bara tanken på att vi snart är inne i första vårmånaden känns underbart, oavsett väder. ? Vi är ju på väg åt rätt håll i allafall. Men jag har full förståelse för besvikelsen vinterälskare måste känna. Det är ju bara att tänka sig in i hur man själv har känt de åren vi knappt har fått någon sommar.

***

Idag har jag ägnat morgonen åt vovvevård. ? Eller ja, rättare sagt träning egentligen. Jag kör det här några gånger i veckan för att Lotus ska vänja sig vid att man kollar öron och ögon, kollar och rengör tänder och klipper klor. Det sistnämnda gör jag inte själv dock utan det sköter min underbara granne. Jag har alltid haft problem med kloklippning, ända sedan jag klippte pulpan ordentligt på Loxy för många år sedan. Så det är lika bra att någon som inte får 780 i puls sköter den biten. ??

***

87B69847-3BB0-4A46-A435-ADF642189A9D

Men nu ska jag ta och slå en signal till min mor och höra hur det är med hennes fina kisse Sammie. Han blev sjuk i förrgår och i går förmiddag var han hos veterinären där det visade sig att han fått en ordentlig urinvägsinfektion och lite småkristaller i urinen. Men med medicin så ska han förhoppningsvis vara sitt gamla glada jag igen. ❤️

***

Ha en fin dag alla och på återseende! ?

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...