Allmänt

?Underbara vårdagar!☀️

62480F61-C5DD-43F6-AE98-03F4C3C37FD0Hej därute i vårsolen alla!

I dessa jobbiga och oroliga tider så finns det en sak som man bara måste glädja sig åt i allafall, och det är dom härliga vårdagarna. ? Lite kyligt är det ju fortfarande och vinden kan vara lite snål. Men solen är underbar och värmer riktigt skönt. Som tur är så kan man ju vara ute i naturen och njuta av vädret även om man skulle råka sitta i karantän så länge man inte är för dålig och håller sig undan andra människor.

***

53DE256B-5082-4286-90C1-DC303133A6E5

 ***

Mor och jag har varit på en riktigt skön långpromenad med lillkillen idag på morgonkvisten. Han är så otroligt energisk den där och det är helt galet så mycket spring det är i dom där små benen. ? Idag fick han hälsa på en grannes hund också, Sixten, en 1,5-årig mellanspets. Han var så otroligt snäll och det syntes tydligt att han förstod att det var en valp han hade att göra med. Han stod helt stilla och lät Lotus nosa igenom honom, och först när lillkillen var trygg och lugn och började busa så lekte Sixten också. Ett roligt och nyttigt hundmöte för Lotus. ?

***

4B711E3D-C7B9-4FCA-B2BF-EA71DE6BA9CB

***

Nu hoppas jag att den här kvällen blir lika lugn som gårdagens. ? Annars tenderar han att få nån form av stollaryck på kvällarna, med massa tokbitande och galenskap i soffan lagom när vi börjat varva ner i soffan. ? Favoritsysselsättningen är att hoppa upp på ryggstödet på soffan, smyga fram till intet ont anande mig och sno min hårsnodd ur håret på mig. ?? Min stackars frisörtjej kommer gråta blod när hon ser mitt sönderslitna och risiga hår nästa vecka när jag ska till henne. ?? 

***

Men nu ska jag förbereda dagens middag. Håkan är ute i trädgården och fixar till grillen efter vintervilan under ett kapell. Ännu ett härligt vårtecken. ☀️?? Så fort det blåser lite mindre så blir det grillpremiär på altanen. Eller så följer vi många andras mysiga exempel som har fyllt mina sociala medier de senaste dagarna och ger oss ut till nån trevlig sjö eller annat ställe och grillar korv ute över öppen eld. 
Ha en fortsatt härlig tisdag alla och på återseende! 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...