Allmänt

☀️Morgonpromenader och våfflor!?

DE2FF26F-59A3-4C74-87B5-FACEF35A19FB
Hej på er i det underbara vårvädret! ☀️??

De senaste mornarna har varit helt ljuvliga! Lite småkyligt i vinden men med strålande solsken. Idag var den bästa morgonen hittills. Mamma och jag har gått på härliga morgonpromenader med Lotus runt omkring i vårt område och idag valde vi att gå runt sjön. Lotus är så superaktiv att man nästan blir tokig. Haha!? Igår tog vi en liten kortare tur på morgonen och bara ett par kortare under dagen och eftermiddagen förutom spring i trädgården. Men det räckte inte upptäckte vi på kvällen. Då var han rastlös och kinkig och ville inte alls ha nåt mysigt soffhäng. Han ville slåss, jäklas, sno jord ur blomkrukorna, bita sönder fotoalbum, hänga i mitt hår och vara allmänt störig. ?? Så idag blir det lite mer aktivering under dagen. Han behöver verkligen det. ?

***

4A1C978A-0455-4875-80BC-3F20285F308D
***

Igår var det ju våffeldagen också och självklart åt vi våfflor då. ? Jag köpte glatt ett paket våffelsmet i affären och kom hem och talade om för gubben att nu skulle han minsann få våfflor som han tycker så mycket om. ”Jasså, hur då, undrade han?”
Men attans! Jag hade helt glömt att vi fick kassera vårt gamla våffeljärn efter sista gräddningen eftersom det gått sönder. Så det var bara för maken att åka iväg och köpa ett nytt. Klart man ska äta våfflor på våffeldagen liksom. ?

Nu verkar det dock som att det blir dubbla våffeldagar för idag kommer mamma och brorsan hit på fika på altanen och då ville dom ha våfflor. Nåja, det är väl inte så svårt att få ner ett par idag också. ?

***

B7A6D041-C0E5-4B17-B7B4-BF626E4EF526 
***

Senare i eftermiddag blir det nog en liten tur upp på kullarna med Lotus och mammas goa katt Sammie. Dom där två älskar varandra och Lotus höll på att gråta ihjäl sig när han inte fick komma in och leka med Sammie i morse. ? Så det kan nog vara en kul grej av låta dom jaga varandra ute en stund i stället. ☺️
Men nu ska jag förbereda mig för dagens nagelfix. Lite senare kommer det upp ett inlägg på ett riktigt gott middagsrecept som jag lagade härom dagen och som ni måste prova. ? 

Ha nu en fortsatt fin dag i solen alla! 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...