Allmänt

Motorcykel-husvagn eller mc i trä..?

mcbilder1

Jag satt härom dagen och googlade efter en bild på en motorcykel och höll på att skratta ihjäl mig när jag hittade de här. Samtidigt är dom ju såå himla coola så det inte är klokt! Frågan är ju bara om inte poängen med att köra hoj försvinner lite när man har ett ekipage som fungerar nästan som en bil. *s* Men tuffa är dom ju, och säkert jättepraktiska på långsemestern. smiley …även om vissa kanske inte är superrymliga precis… Hehe…

mcbilder2

Den gula här ovan bör väl i och för sig räcka för ett par personer platsmässigt. Hehe! Men här är ju verkligen frågan hur mycket mc-känsla man får. smiley

mcbilder3

Ingen mc-husvagn, men så himla tuff tycker jag, så jag var bara tvungen att få med den på ett hörn. smiley En motorcykel gjord i trä! Något annorlunda… *s*

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...