Inredningsprylar

Nya rosa kaffekoppar!

nytt1

Idag har det varit en riktigt riktigt seg söndag. Vi har varit toktrötta både Håkan och jag, och bara tagit det lugnt. Men vi har varit en sväng i Knalleland, egentligen bara för att köpa lite mat till i dag, men jag har länge varit ute efter nya kaffemuggar och när jag ramlade över dessa i förbifarten idag så kunde jag bara inte motstå dem. Välja färg kunde jag inte heller…*skratt* Men jag tycker det är ganska läckert att blanda enfärgade och prickiga. smiley Dom är lite mindre än de muggar jag brukar ha, men jag gillade modellen.

nytt2

Sen köpte jag några söta porslinsburkar också. Mamma hade köpt likadana, fast ljusblå och jag tyckte dom var så himla gulliga. Såå 70-tal! *skratt* Jag vet inte riktigt vart jag ska ha dem ännu, men jag hittar nog på något. Burkar kan man aldrig få för många av. smiley

Nu ska jag återgå till tv’n och ”The Unit” och sen är det ”Hajen 4” som gäller för oss ikväll. Det låter lagom retro..Haha! Vi har precis flyttat in ifrån balkongen och en härlig middag med en grillad köttbit, sallad och potatisgratäng men det blev lite för kyligt att sitta där ute nu.

Hoppas ni har haft en mysig söndag och får en fin kväll!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...