Inredningsprylar

Gårdagens inköp – Cupcakestallrik.. =))

cupcakestallrik1Ja, kanske inte så mycket till shopping…*skratt* Men jag var ju egentligen i Knalleland i andra ärenden, för att fixa min laptop. Dock kunde jag inte låta bli att ta en snabbrunda på Rusta för att se om dom hade de här toksöta tallrikarna, muggarna och brickorna som jag hört ryktas om. smiley

Och det hade dom ju, men tyvärr så var mycket slut just i rosa naturligtvis. Jag hade ju velat haft brickan först och främst, men den fanns bara kvar i ljusblått och gult. Tallrikarna fanns i två storlekar, 26 och 30 cm, och en assiett på 21 cm. Dock var den största slut i rosa, så det fick bli en 26-centimeters. Men den rymmer i allafall ca 4-5 cupcakes och kommer bli jättesöt som uppläggningsfat. Som hittat, bara 29,90. Den största tallriken ligger på 39,90 och assietten på 19,90. Muggarna kostar bara 14,90 styck liksom brickorna.

Jag tänker faktiskt köpa på mig lite fler sen, men jag får avvakta och se ifall dom får in fler rosa av alla storlekar plus brickorna. Men det skulle vara himla roligt att ha även assietterna att servera cupcakesen på. Kul tycker jag, att cupcakes-mönster börjar komma hit till Sverige lite mer nu. I USA är det ju jättestort och man kan hitta nästan vad som helst med cupcakes på. smiley

Produkterna är i melamine, finns i ovanstående tre färger och bör handdiskas. Du hittar dem på Rusta.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...