Vardagsbetraktelser

Saknar min pratglada lilla älva… ;)

evvebus1

Jag saknar min underbara lilla sommartjej!

Evelyn har bara varit härifrån i en dag men det är redan sjukt tomt efter henne. Framför allt är det oerhört tyst när man inte hör hennes ständiga tjatter hela tiden. *skratt* Jag har ju i ärlighetens namn aldrig varit speciellt barnkär, och har ju inte och vill inte heller ha egna barn, så jag trodde aldrig att jag skulle bli så tokig i mina fyra syskonbarn som jag är. Men dom är verkligen mina små ögonstenar. Att jag träffar Evelyn mest beror på att hon bor ca 200 meter ifrån mig men jag saknar verkligen att kunna umgås lika mycket med de andra.

 

 

 

 

 

 

 

evvebus2

De här korten tog jag i går morse innan hon skulle åka till sin mamma över ett par dygn. Dennis hade gjort henne så fin så hon skulle absolut upp till sin faster så att jag skulle kunna fota henne. (snacka om medveten liten dam…*skratt*) Och hon är en otroligt tacksam modell. ”Posa Evelyn!” säger man bara, så står hon och svänger på sig i olika poser. smiley

evvebus3

Lilla älvan tillsammans med Loxy. Han är ju inte riktigt barnkär tyvärr, men det går bra med Evelyn så länge hon tar det lugnt och låter honom komma fram själv. Då kommer han också gärna. =))

Som tur är ska hon inte vara borta mer än ett par dagar den här gången, så jag har snart den lilla pratkvarnen här uppe igen. Och då ska jag vara beredd med kakorna som hon alltid hoppas på när hon kommer hit till mig. smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...