Allmänt

Nattkläder från H&M

hmnight1

Härliga Hello Kitty pyamaser från H&M’s höstkollektion. Jag har redan en kort och en lång HK därifrån, så jag vet att dom är underbart sköna. Men därför börjar dom också naturligt nog bli en smula utslitna, så det är dags att förnya garderoben en aning. Dessutom är jag med i H&M Club och då får man ju en del rabatter och erbjudanden lite då och då som brukar passa utmärkt när det är dags att shoppa. Som nu till exempel… smiley

Pyamasen med shorts och linne är i 100% bomull och finns i storlekarna xs till L. Förutom trycken fram som syns i bild finns även tryck bak på shortsen som också har fickor fram. Resår och dragsko i midjan. Färg som på bilden. 129:-

Den andra pyamasen består av en kortärmad top i 95% bomull och 5% elastan och ett par långa byxor i mjuk, stretchig kvalitét i 80% bomull och 20% polyester. Resår och dragsko i midjan och resår vid benslut. Röd och vit med HK-tryck på bröst och höft. 179:-

Varma tofflor är ett måste vintertid, i allafall på våra kalla golv. Dessa söta med Hello Kitty-tryck är i 95% bomull och 5% elestan och har skumgummivadderad sula med halkskydd. Kr 79,50.

hmnight2

Det här korta lilla nattlinnet tyckte jag var jättegulligt! Och dessutom ser det riktigt bekvämt ut, jämfört med många av de andra korta nattlinnen jag hade för några år sedan, i statiska billiga silkiga material, felsydda så dom vrängde sig runt kroppen och det kändes som om man låg och sov i en tvångströja. *skratt* Fast å andra sidan, numera har jag ju faktiskt ett par sidennattlinnen av lite bättre kvalité, så jag ska väl inte klaga. Dock är de här i 100% bomull skönare vintertid tycker jag. Nattlinnet är ca 40 cm långt i storlek M, har bred mudd nedtill och fickor fram. 129:-

Hotpants i olika färger med Hello Kitty-tryck. Säljs i 3-pack, 129:-. 95% bomull och 5% elestan. Även sockorna med Hello Kitty-trycken säljs i 3-pack. Mjuk frottéinsida i 85% bomull, 13% polyamid och 2% elestan. Maskintvätt. 98:-

hmlogga1

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...