Allmänt

Baddags…

shampo1

Då var ytterligare ett bad avklarat.. smiley Jag ska inte påstå att jag badar Loxy jätteofta, men definitivt oftare än jag badade min förra hund i allafall. Men jag tror att det blir en naturlig följd av på vilket sätt man har sin hund, så att säga. Rex var inte mindre älskad än Loxy, långt därifrån. Men han var en dobberman på 47 kg och 76 centimeter i mankhöjd. Man hade liksom inte honom med sig överallt, även om han mer än gärna låg i sängen eller soffan. Men Loxy däremot, är ju jämt i knät eller famnen, under täcket eller liknande. Det känns mer naturligligt att bada honom lite oftare när han har skitat ner sig ute nu i höstrusket, än vad man gjorde med Rex som jag oftast bara spolade av på benen och under magen när han var smutsig.

Hur är det, ni som har haft både stora och små hundar? Har ni märkt av någon skillnad på den punkten? Nu är ju Loxy mer en knähund än vad många andra småhundar kanske är, det måste ju erkännas, men jag har dock pratat med ett par hundägare som också märkt av skillnaden. Småhundarna är mer i knät eller uppe i möbler och sängkläder och då håller man oftast dom mer rena på ett annat sätt än vad man gör med de stora hundarna som oftast själva väljer att ligga på sin egen plats på golvet.

Hur som helst, idag valde vi vårat ”Oh My Dog”-schampo som Emma på Posh Poodle bloggade om igår. smiley

shampo2

Det doftar så ljuvligt gott och det är inte alls fel att kunna förstärka doften av schampot med den matchande parfymen för hundar. Jag har bloggat om den här speciella hundparfymen tidigare, men för er som inte känner till den, gå gärna in på Posh Poodle och läs om den där.

Men nu ska jag fortsätta med mitt grafikjobb här. Jag har hittat lite roliga effekter för websidor som jag försöker lära mig att behärska, men det här med script verkar inte vara min grej alltså. Jag har svårt att få det att funka, men det här vill jag verkligen lära mig, så det SKA bara funka. *skratt* Håll gärna en tumme… Och ha en fortsatt fin dag. På återseende lite senare.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...