Allmänt

Scootern i vardagsrummet

scootern11God morgon på er! Då var man på benen denna lördagsmorgon, och det här är vad man snubblar över när man kommer upp, yrvaken på morgonen. Min vinterförvarade rosa lilla pärla i vardagsrummet. smiley

*Skratt* Nej, skämt åsido, självklart ska den inte stå här i vinter. smiley Men däremot är det dags att köra bort den till vinterförvaringen nu, och eftersom den har stått still för länge nu igen, så var vi tvungna att ta in den för att ladda batteriet så att den över huvudtaget startar och går att köra bort till mc-lokalen. Det är tur att den är liten, lilla pärlan. 🙂 Det känns annars lite malplacerat att ha en scooter här inne måste jag erkänna. *s*

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Riktigt söt vännen<3:)

Kommentarer är stängda.