Vardagsbetraktelser

Niklas & Linda på middag ikväll.

besokfranblekinge1

Det blev en riktigt sen kväll här, men vi har haft det supertrevligt! Som alltid när vi träffar Håkans barn. Jag glömde faktiskt att fota under middagen, men jag tog ett par bilder på Niklas & Loxy efter maten. 🙂
För som jag nämnde tidigare, så kom Håkans son Niklas och dennes sambo Linda hit på middag ikväll. Dom hade varit på GK’s i Ullared nästan hela dagen och var en aning matta när dom kom. Det skulle nog till och med jag vara efter så många timmar där inne… *s*
Men vi hade middagen så gott som färdig när dom kom och det var riktigt gott – helstekt fläskfilé med vitlöksflôdeost och potatisgratäng, och så sallad & grissini till det. smiley

besokfranblekinge2

Den här jättevackra glasskålen fick jag utav dem när de kom, eller ja – Håkan och jag fick den. Men – som Niklas sa; ”Det är ju mer en tjejgrej det där..” och så stack han till Håkan hans present i stället…

besokfranblekinge3

…några styrketårar… smiley *Skratt* Men det ska bli riktigt spännande att smaka på de här. Vissa av dem ser sjukt goda ut, medans Håkan kan få behålla somliga för sig själv – som tilll exempel de med wiskysmak… smiley
Själv blev jag verkligen tokglad för den fina skålen! Jag äger faktiskt ingen fruktskål, så den där ska få ta fruktfatets plats på köksbordet nu, och fyllas med massa gott. 🙂

Men nu har Niklas och Linda åkt vidare till Göteborg där dom ska sova i natt, och vi har krupit upp i soffan och sitter och softar framför tv’n en stund innan det är sängdags. Håkan ska till Såtenäs i morgon igen, så det blir inte så sent ikväll.
Hoppas ni haft en fin kväll ni också, och att den fortsätter så. Jag säger god natt och sov så gott nu, och så ses vi i morgon igen.
Må så gott alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...