Allmänt

En utmärkelse från Posh Poodle! =))

Jag hade en hel del kommentarer att gå igenom i morse när jag väl vaknat till liv, och en av dem var från Emma på Posh Poodle – Hundmodebloggen, som har gett mig en jättefin utmärkelse. smiley Med nedanstående fina motivering har hon premierat Cherlindrea.se till utmärkelsen ”I Love Your Blog”.

Indra, vacker som en älva, bloggar personligt och inspirerande om hundliv, vardagsliv, pyssel, shopping och inredning. Bloggen är en rosaskimrande drömvärld men väjer inte för djupare frågor och samhällsproblem.

Kan man bli annat än rörd och jätteglad! smiley Tack snälla söta Emma! smiley

Reglerna:
1. Du som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.

2. Länka till bloggen du fick den ifrån.
3. Ge den till sju andra bloggare och länka till deras sidor.
4. Lämna en kommentar i deras bloggar och berätta att de fått utmärkelsen.

wow1

Nu är det min tur att ge utmärkelsen vidare till de 7 bloggar som jag tycker är värda det här priset. Och mitt val faller på följande:

Lori – och hennes blogg 30Something som är en härlig blandning av familjeliv, foton och roliga små berättelser om hennes tre ljuvliga små chihuahua och mysiga shoppingtips utöver det vanliga. (Dessutom en perfekt engelskaträning för mig..smiley)

Linda – Huset på Kullen. En helt underbar inredningsblogg där man får följa den spännande inflytten i deras nya hus, renoveringar i stort och smått och mängder av inredningstips, allt illustrerat med vackra foton, både från egna hemmet och från olika inredningssajter.

Mickan – och hennes fina blogg Angel-like, där hon skriver personligt och roligt om alla möjliga ämnen och visar upp sina vackra foton. Goda recept med fina bilder lite då och då, och så hundsnack förstås. 😉

Cecilia – och hennes mysiga blogg Cettcilias klotter. En jättemysig, personlig blogg om hennes och pojkvännens liv tillsammans med deras söta lilla Saga. Underbara och lockande middagsrecept och fina tips till olika inredningssajter.
Cecilia har lämnat den här utmärkelsen tidigare, till alla som vet att hon besöker deras blogg, vilket borde innefatta även lilla jag då. smiley Men nu ger jag henne den tillbaka. 🙂

Anna – Princesse Conzuela! En favoritblogg sen lång tid tillbaka. Här skriver hon om vad som händer i hennes liv i Skottland, renovering och inredning av deras hus, mycket om hennes tre toksöta vovvar Tigger, Baby och Wilson och olika åsikter hon har om saker och ting – allt på ett roligt sätt med glimten i ögat. Och åter igen får jag träna på min kassa engelska… *s*

Pinglan – och hennes enormt breda och välskrivna blogg Nu eller aldrig. Här hittar man precis allt man kan tänka sig, ifrån samhällsfrågor, nyheter, skönhetstips, kändisar, tips och personliga inlägg. En av mina allra första ”bloggvänner” när jag gav mig ut i bloggosfären för drygt 3 år sedan. smiley

Emma – Posh Poodle Hundmodebloggen.. Ja, jag kräver förstås inte att Emma ska följa reglerna och nominera 7 nya bloggar till utmärkelsen nu. *s* Men jag måste bara få ge den tillbaka till henne. Posh Poodle är en av mina absoluta favoritbloggar, välskriven, rolig och med massor av fina foton på huvud”personen” Maggie. 🙂 Men framför allt är den en guldgruva för oss som älskar hundar och tillbehör till dem, i form av kläder och asoccearer. Emma letar upp nyheter, extrapriser och tävlingar och det finns alltid något nytt att läsa och inspireras av där inne.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...