Allmänt

Sista dagen på året…

evveopellis1God morgon ute i stugorna! 🙂

Hoppas ni har haft en god natt. Själv har jag suttit och petat med syrrans blogg i natt, men det är även något jag har nytta av själv för jag har problem med min nya blogg som jag inte riktigt vet hur jag ska lösa. Men hon har ju support som även jag kanske kan få nytta av nångång. smiley

Och nu sitter jag här igen. Utav alla inlägg jag har hunnit lägga över, så är det en del som ser fullkomligt förvrängda ut och jag har inte den blekaste aning om varför. Det blir nog en lång historia det här…

Hur som helst – idag är det sista dagen på det här året. Håkan skulle egentligen ha jobbat hela nyår, det var hans tur att ha det passet. Men så i sista stund ringer en arbetskamrat till honom och frågar om dom kan byta. Han har en skotträdd hund och ville hellre vara på jobbet i lugn och ro med henne under nyår. Så helt plötsligt blev Håkan ledig och det blev vi ju tokglada för såklart! smiley Så nu ska vi ha våran första nyårsafton helt på tu man hand, ensamma med god mat och mys. 🙂 Hummer står på menyn ikväll. =))

Men nu ska jag fortsätta med mitt terapiarbete här. Hoppas ni får en jättefin dag alla, och må så gott! På återseende lite senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...