Djur

My Dog i Göteborg!

mydoglogga1

Det börjar dra ihop sig! smiley

I morgon åker jag till hundutställningen MyDog på Svenska Mässan i Göteborg. Den pågår i fyra dagar men det blir bara lördagen för mig, och jag åker bara som besökare i år. Ställer ut gör jag ju aldrig, men förra året satt jag en av dagarna i Chihuahuacirkelns rasmonter med Loxy och det var verkligen jättekul! Tyvärr har dom ingen rasmonter i år, annars hade jag gärna gjort det igen.

Hur som helst, i morgon ställs chihuahua och även pudel som jag gärna vill se. Dessutom ska mamma med dit också, och henne lär man nog hitta vid pudelringarna. 😉
Men det finns en massa annat roligt att titta på förutom själva bedömningarna också. Rasklubbstorget förstås, med massa olika hundraser. Alla utställare med allt ifrån hundkläder, halsband, koppel och hundsmycken till bäddar, matskålar, leksaker och mängder med andra Vill-Ha-saker. smiley Dessutom finns företag och organisationer som till exempel Agria, Blå Stjärnan och liknande repressenterade bland utställarna.

På Caféscenen hålls föredrag och uppvisningar av olika slag, bland annat vet jag att mamma ska dit på ”Pälsar – Hur du sköter din hunds päls på bästa sätt.” Alltid lär man sig nåt nytt eller får bra tips. I finalringen visas Försvarets hundar upp på förmiddagen, vid halv två-tiden har Hundcoachen från tv – Fredrik Steen – en uppvisning i coacha din hund där, och klockan 14.00 börjar rasparaden som man bara måste se! smiley
Hur vi ska hinna med allt vi vill göra och se i morgon har jag ingen aning om. *s*

Dessutom hoppas jag förstås att jag springer på några personer bland utställarna som jag gärna vill träffa. smiley

Så ikväll blir det ingen sen kväll, och så är det bara att hoppas på att jag får sova i natt också, så jag orkar med morgondagen. Jag vet sen tidigare år hur himla utmattad man blir av att gå omkring inne på utställningen bland allt folk i flera timmar. Men såå himla roligt! =))
Så nu ska jag fixa i ordning för morgondagen så allt är klart. Håkan kör och hämtar oss, det blir ganska mycket körande för honom i morgon – fram och tillbaka Borås-Gbg fyra gånger..! Min gulliga älskling! Men eftersom han ska ha Loxy i morgon så kan han inte göra så mycket annat tyvärr.

Lycka till alla som ska ställa i Göteborg och till vissa särskilda…Vi ses i morgon! smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...