Allmänt

Te-stund framför tv’n..

teatime7Det blev hämtmat idag igen, denna gången kebabtallrik. Eller ja, kycklingkebab för min del. 🙂 Jag vet inte vad det har tagit åt mig, men jag har hamnat i nån slags har-inte-lust-att-laga-mat period. Kan man skylla det på vädret också tro? *s* Ja, ärligt talat – lite tror jag faktiskt att man kan det. Just nu känner jag mig så himla less på allt det här grå, trista och regniga att jag knappt har lust med nånting. Men det brukar bara hålla i sig i ett par-tre dagar som tur är. Sen är det alltid något som peppar igång mig på nytt. Men just nu känner jag mest för att sova bort dagarna tills solen och värmen kommer. Det handlar inte om någon depression direkt, utan mer en allmän uttråkning och känsla av tristess. Jag får väl i allafall vara tacksam över att att jag känner igen tecknen och vet att jag alltid brukar känna så här vid den här årstiden. Och framför allt att det går över till slut.

 

Nu ska vi ta en kopp te och njuta av lite god choklad och vänta på att kvällens tv-val börjar. Det blir ”I Spindelns Nät” på Tv4+ kl.21.00 och innan dess kikar vi nog på ”Gordon Ramsay’s the f-World” på 5:an som börjar nu klockan åtta.

Ha en jättemysig söndagskväll alla, och må så gott!

 

tavlingsbild1

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...