Allmänt

Framme i Blekinge

bubben11God kväll på er allihopa! 🙂

 

Nu sitter vi i Karlskrona och har en lång med jättemysig dag bakom oss. Loxy har äntligen fått återförenats med polaren Bubben och vi har fått umgås några timmar med underbara lilla Mina som har vuxit något helt otroligt sedan vi såg henne sist. Foton kommer så fort jag hunnit lägga in dem i datorn. Det här kortet på tokcoola Bubben tog jag igår hemma hos oss.

Jag hade inte en chans att hinna blogga i morse, för efter en mer eller mindre sömnlös natt med både Loxy och Elliot under täcket och Sassie på huvudkudden så var jag något trött när det var dags att kliva upp och göra sig i ordning för bilresan nedåt. Så mina planer var att blogga i bilen. Där brann jag dock av totalt. *s*

Sen har vi alltså varit hemma hos Mina och hennes föräldrar och umgåtts och fikat hela dagen, hur mysigt som helst, och inget som jag kände för att offra ens för en stunds bloggande. 😉 Nu är vi hemma hos Niklas och Linda, vi bor i en uthyrningslägenhet här i deras hus när vi är här, och om en stund kommer Lindas syster hit med sina två hundar – en rottis och en whippet. Det kan nog bli väääldigt intressant. *skratt* Loxy kommer troligtvis få en nära-döden-upplevelse tror jag. *s*

 

Men nu ska jag fortsätta att vara lite social här tänkte jag. Tack så mycket för alla gulliga kommentarer alla. 😀 Jag svarar på dem så fort jag hinner och kikar in hos er såklart.

Ha en fortsatt fin kväll! Kramiz//Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Jag har kännt tre supergosiga rottisar i mitt liv och alla har varit lika härliga kelgrisar:)

  2. Cherlindrea säger:

    Monica: Ja, det är precis samma här. 😀 Jag har aldrig träffat på någon rottis som inte varit en knähund som man bara vill krama sönder. *skratt* Och den här vi träffade nu var exakt likadan, men så stor att Loxy höll på att sätta i halsen när han såg henne. 😛

Kommentarer är stängda.