Allmänt

Dimmig och regnig god morgon! :-)

grabbarna1Äntligen morgon – och jag kan stiga upp med gott samvete utan att känna att det är mitt i natten och jag egentligen borde ligga kvar och försöka sova. *s*

Det blev ett par timmars sömn till sist, men lilleman har väckt mig två gånger under sennatten av någon anledning. Inte för att han ville upp, utan jag vaknade av att han låg på rygg på min arm, småsprattlande och bjäbbande och ville ha gos. (?!) Mitt i natten liksom.. Ibland tror jag att min hund har damp eller nåt. 🙂

Men idag är det alltså dags, och det är bara att hoppas på att allt går bra. Inte bara Loxy ska till ”farbror doktorn” idag, utan även Elliot ska dit på sin årskontroll och vaccineras. Vi bokade medvetet in samma dag så vi skulle kunna samåka, eftersom det ligger lite avsides och är en smula krångligt att ta sig till med buss. Nu åker mamma och Pellisen med oss i stället.

*

Men nu ska jag först dricka en (eller fem) kopp(ar) kaffe så jag blir lite mänsklig efter den här natten, hoppa in i duschen och så fixa till lite här hemma med morgonbestyren. Håll tummarna för min lille kille idag att allt går bra. Jag rapporterar förstås efter besöket och jag hoppas att jag har positiva nyheter då. Men vi ska inte vara där förän ca halv tre, så jag tittar säkert in här innan dess. 😉

Ha nu en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...