Allmänt

Vågar man hoppas..?

loxy21

 

God morgon på er!

Det är knappt jag vågar tänka tanken med risk för att ”någon” hör mig… *skratt* Men det verkar faktiskt  som om vädret börjat lugna ner sig lite nu igen. Nästan all snö har regnat bort, himlen är blå och det är mildgrader ute. Vågar man hoppas tro? 😉

Nackdelen med den här mellanårstiden, både höst och vår, är att det blir så förbaskat kallt inne i vår lägenhet. Uppvärmningen styrs av utomhusklimatet, så när det blir mildare ute så sjunker värmen på elementen inne. Problemet är bara att himla varmt är det ju faktiskt inte, så värmen sänks alldeles för tidigt. Jag avskyr verkligen att behöva gå omkring med massa kläder på mig inne och känna mig frusen och halvvissen hela tiden. Då har jag hellre för varmt så jag kan gå lättklädd i stället.

*

Men idag verkar det bli en riktigt vacker dag i allafall, även om det blåser en hel del, så jag tänkte faktiskt att jag skulle ge mig ut med kameran en sväng och ta lite vårbilder. Jag kände att huvudvärken började smyga sig på lite lätt igår kväll, och den hänger kvar även idag, så jag får nog passa på att ta vara på tiden innan det är dags igen.

Men först av allt så ska jag ägna lite tid åt att kika runt på alla favvobloggar och läsa ikapp mig efter helgen. 🙂
Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. go morron, go morron… Tack för fin kommentar! Kan erkänna att jag oxå är super bekväm av mig, skulle jag få välja så skulle jag vilja sitta i soffan istället. Men nu finns inte de valet, är ju inte nyttigt att vara överviktig.

  Så därför gör jag de, mina tränings ”försök”. (skratt)

  KRAM

 2. Cherlindrea säger:

  C: Hej söt! Ja, jag blev verkligen jätteimpad, för jag får höra dagligen av mina kära anhöriga att jag borde röra på mig mer. *skratt* Det är tur att jag har Loxy för utan hund är jag mer än lovligt bekväm ska jag erkänna. Haha! 😀
  Men jag är mer för att gå ut när det är sommar förstås. Då brukar jag bli i allafall en smula mer aktiv. 😛

  Lycka till med din träning! Massa kramar!

 3. Ja du , även jag trodde man kunde hoppas på vår , men tji fick jag när det öste regn i morse 🙁
  Söta ni är iaf 🙂
  kram

 4. Cherlindrea säger:

  Cassie&Stella: Visst är det typiskt. Idag har det faktiskt inte regnat här – peppar peppar. *s* Men det har varit grått. Fast man får väl vara tacksam att inte snön vräker ner igen. 😉 Det är bara att hålla tummarna för att våren kommer snart. =))
  Tack så mycket för din gulliga kommentar i allafall. Den lyser upp den också. 🙂
  Kram!

Kommentarer är stängda.