Allmänt

Morgonkaffe och lite småprat…

bloggmorgon11

God morgon ute i stugorna!

Det var en riktigt blåsig morgon man kom ut i idag. Överhuvud taget har det varit riktigt blåsigt sedan vi hade vår riktiga ”sommardag” i lördags. Och när man kikar på SMHI’s långtidsprognos så ser det inte ut som om den här veckan kommer bjuda på några liknande dagar tyvärr. Ja, möjligtvis påskafton, som enligt prognosen ska vara solig med upp till +16 grader, men jag litar faktiskt inte riktigt på spådomarna så långt fram i tiden. Det kan hända mycket på en vecka. Vi får väl se vad som händer. Men visst vore det underbart med fint påskväder såklart. 😀

 

***

 

Igår kände jag mig faktiskt bra mycket bättre i nacken, trots att jag var ute i lördags kväll. Någon bowling blev det ju inte för mig förstås, men jag gick ju runt och fotade en hel del och ja, det var ju ingen ”vilokväll” precis. Idag när jag vaknade var jag dock lite stel igen, men det verkar ändå vara på väg åt rätt håll, så det bästa verkar vara att röra på sig lite lagom. Inte för mycket – men inte heller hålla sig för stilla så man stelnar till. Jag har ett litet projekt idag som jag hoppas kunna genomföra. Förhoppningsvis är det ”lagom”. 😉

 

***

 

Nu ska jag i allafall jaga upp min kära sambo och min kära hund (sömntutor..*s*) så vi får lite gjort här idag. 😀

Ha en fin dag alla, och hoppas vi får lite sol i allafall. =))

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. Go morron!

  Här var det oxå blåsigt på morronen, men nu har det lugnat sig. Sol från klarblå himmel och just nu 9 grader varmt ute i skuggan.

  Bloggen är klar, ifall du är nyfiken på att kika in (ler)
  eller, inte helt klar…. lite småfix kvar, men det fixar jag lite då å då, när det finns tid å ork.

  Hoppas ni får en bra dag nu. KRAM

 2. Cherlindrea säger:

  C: God morgon på dig! 🙂 Ja, det har blivit riktigt fint väder här också nu, men lite blåsigt är det fortfarande. Jag hoppas det blir lä på balkongen fram emot lunch för då kommer det att bli jätteskönt därute med solen som ligger på.
  Självklart ska jag in och kika! 😀 Pyser dit direkt!
  Ha en jättefin dag! Kramizar!

Kommentarer är stängda.