Allmänt

Januarinatt…

januarinatt1

 

Jaha…vad gör du denna mörka januarinatt då? smiley

Något som jag ofta gör när jag är vaken på nätterna, är att fota nattvyer. Oftast får man ju ställa klockan och kämpa sig upp på natten, om man vill ha nåt kort på fullmånen eller liknande. Nu brukar jag med jämna mellanrum, så länge det inte blåser för mycket eller regnar in på balkongen, rigga upp stativet där ute och fota litegrann. smiley Det här kortet har jag dock inte tagit inatt, utan under en av nätterna förra veckan när det faktiskt blåste en hel del. Men vinden låg på åt rätt håll, så jag kunde utan problem stå ute på balkongen och fota. Men nu längtar jag till sommaren och dess ljusa trolska nätter så jag kan ge mig ut lite längre, och inte bara behöver stå på min egen balkong. smiley

// Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...