Allmänt

Moppebil

moppebil1

 

Ytterligare en sak som väckte stor förtjusning hos oss på mässan i Göteborg i lördags. Moppebilarna! smiley På något sätt så är dom så fula så dom blir coola. Haha! Men dom har verkligen utvecklats sen den första lilla knodden kom. Cabben var ju tokhäftig, och picup’en var helt oväntad. Hade inte en aning om att det fanns såna. Just den här var dessutom en elbil. Men den mest praktiska av dem, och som jag skulle kunna tänka mig, var den silvergrå längst upp till vänster på bilden här. Det var en kombi, så även om den bara var tvåsitsig som de andra, så var den hur rymlig som helst baktill. Jag hade lätt fått plats med Loxy’s bilbur och ändå kunnat åka och storhandla och klämma in en 7-8 matkassar. En otroligt praktisk liten shopping- och stadsbil! smiley

Tänk dig en rosa sådan… smiley *s*

// Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...