Allmänt

God lördagsmorgon i regnet alla!

loxymorgon111

 

God morgon på er!

 

Jaha, då var det en ny dag. Och regnar gör det fortfarande. Enligt SMHI så ska det göra det hela helgen, men det verkar tydligen som om vädret ska bli bättre nästa vecka. Det håller vi verkligen tummarna för! Jag hörde på nyheterna igår att det här är den kallaste inledningen på juni på 50 år. Det förvånar mig inte ett dugg, för jag kan inte minnas någon så här kall sommarperiod sedan tidigare år.

 

cutecolorsbalicon53

 

Så vad ska man hitta på idag då? Det är ju inte direkt något väder för uteliv precis, speciellt som jag har en hund som ynkar sig fram under sitt regntäcke två steg i taget – och fyra tillbaka – när vi går ut på promenad. Det är inget nöje för någon av oss.
Jag ska slänga ihop ett par kakor idag tänkte jag, men sen ska jag nog ägna mig åt målning idag igen. Någon gång ska jag väl bli klar med mina prylar, och det är väl bäst att passa på när det är tråkigt väder. När det är sol och varmt så vill jag ju knappast sitta fast inne i arbetsrummet liksom. 🙂

 

cutecolorsbalicon53

 

Men nu kom mitt hjärta upp också, så jag ska ta en kopp kaffe tillsammans med honom innan jag sätter igång. Själv har jag varit på benen sedan kvart över fem, så lite sällskap nu är ju inte fel. =))

Hoppas ni får en fin lördag alla, trots vädret, och må så gott!

På återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. go morron på er! (ler)

    Här regnar det idag oxå, å precis som hos er så ska det regna hela helgen. Blä, så trist. Men ändå lite mysigt, då kan man sitta inne å mysa! Men vi ska till IKEA och shoppa idag oxå (ler stort).

    Nu när det regnar så är det väldigt praktiskt faktiskt att Betty har ny frilla. Så kort å bra, hon slipper bli så blöt och man slipper få in så mycket smuts. Hon tycker det är så jobbigt att ha långt hår, speciellt nu på sommaren. Så då är det bäst för henne att ha kort hår.. Å kan hålla med om att det blev bra denna gång. Man blir bättre å bättre på att trimma.

    Lilla Saga…ja, hon är liten. Bara 28cm hög och rättså korrt kropp. Den som hon ligger hos i famnen på studenten, de e jag (ler). Saga är väldigt social och är i farten hela tiden på fester å sånt. Men när hon ska sova eller vill nått, då går hon till ”mamma”. Vill gärna att jag ska bära runt på henne och precis som kortet visar så sover hon gärna oxå i min famn. Så då får jag gå runt och bära på henne som en bebis (skratt).

    Va kul att din mamma gillar henne (ler). annars är det vanligast att unga tjejer i 14-års åldern gillar denna typ av hundar.. men sånna kan inte ha en sån här ras. Nej, de e flest brukshunds-människor som har denna typ av ras, eftersom de är en mini dobermann… å de vet ju du hur mycket jobb de e?! Till skillnad från en sällskapshund.

    Nej, nu ska jag fixa mig.. sen blir det ikea (ler). lägger ut kort på de vi köpt, senare idag. KRAM och hoppas ni får en bra dag

  2. Har du varit i en box hos en häst i ett stall? Kanske du tappat ringen där?

Kommentarer är stängda.