Allmänt

Dag 2 – regnigt men riktigt skönt

harno24

 

God morgon alla!

 

Då var det dag 2 i Härnösand. 🙂 Jag har sovit som en stock hela natten, men vid 8-tiden var jag på benen för att dricka lite kaffe nere i vår lägenhet innan det var dags att kila upp till ”svärföräldrarna” för lite frukost. Jag ska ta lite bilder nere ifrån uthyrningsrummet/lägenheten sen, det är ett otroligt bekvämt boende när man är hemifrån såpass här länge.

 

Det regnar ordentligt i dag också, men vinden har lagt sig lite och det är inte kallt ute. Det var det inte igår heller, men det blåste mer då, och vinden var ganska kylslagen.
Det är dock inte så mycket man har lust att åka iväg på i det här vädret, inte någon man gör utomhus i allafall. I eftermiddag är det bakluckeloppis vid Mittsverigebanan, så kanske vi tar en tur dit, men bara om det är uppehåll. Skulle inte tro att det är så många där om det ösregnar. 😉

 

Nu på dagen åker vi troligtvis till Birsta i Sundsvall. Jag vill köpa ett par vita ”gummiskor” på Stadium där som jag blev tipsad om igår. Eller ja, Håkans svägerska hade precis köpt ett par där, exakt sådana som jag varit på jakt efter och till kanonpriset 199:-  😀 Inte mycket att orda om. =))

För övrigt kan det vara kul att kika omkring lite i köpcentret och kanske till och med hinna med en sväng på Ikea en regnig dag som denna. 🙂

 

Men nu ska jag vara lite social med folket här – Håkans bror dök upp till morgonkaffet också – och höra vad som händer under dagen.

 

Må så gott alla och ha en fin dag!

På återseende lite senare.

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. Annelill säger:

  Har du hört något ifrån Emma och Cico.
  Kram.

 2. säger:

  Tack så mycket, det var en underbar dag. Jag väntar på att få redigerade bilder från fotografen, sen så kommer du nog upp lite fler.

  Ni verkar ha det mysigt trots vädret. Typiskt att det ska bli regn nu när man börjar sin semester.

  Ha det bra! Kram Linda

Kommentarer är stängda.