Allmänt

Dagens Vill Ha – Till Loxy!

villha2

Jag blev fullkomligt lyrisk när jag hittade dessa två! smiley I sanningens namn så skulle jag väl kanske inte köpa en. Jag kan inte riktigt komma på något tillfälle i mitt liv när jag skulle kunna använda en sån här. Speciellt inte den rosa, som är mest extrem. Men herregud, så söta dom var! Vill ha ändå, för att bara ha hemma och titta på då och då. smiley

 

 

 

 

villha3

 

 

 

Den här var ju också toksnygg, och även om den är ganska speciell den med, så känns det lite lättare att hitta tillfällen att använda den här. Såå himla fin, tycker jag! smiley

 

 

 

 

 

 

villha4

 

Ytterligare en väska, bara så sjukt snygg! Och den matchande hundtröjan var ju helt underbar! smiley Jag vet inte om jag tycker att dom här väskmodellerna ser så där väldigt bekväma ut för hunden i och för sig. Men dom är ju så himla fina att titta på i allafall. smiley

 

 

 

 

 

 

untitled4

 

 

Ingen väska, men åhh, vad Loxy skulle älska den här! Jag skulle få gräva fram honom ur den jämt. *skratt* Men jag skulle ha full förståelse för honom. Det är nästan så man vill krypa ner i den själv. smiley

 

 

villha6

 

 

Fast själv skulle jag ju välja den rosa förstås! smiley Helt ljuvlig!

Det var ju inte speciellt svårt att hitta saker på nätet som man vill ha, men förutom bäddarna, så är det väl egentligen mest grejer till mig själv… Haha! smiley Men nu var det Loxy som gällde, så det är bara att leta vidare. Himla jobb, det här… *garv*

Samtliga saker kommer ifrån KitchyPoochie.com

//Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...