Allmänt

Loxy’s födelsedag närmar sig…

loxybirthdaycard3

Nu har jag äntligen fått ut inbjudningskorten till Loxy’s födelsedagskalas nästa lördag. smiley Irriterande nog, så hade jag inte vare sig hem- eller mailadress till några, men jag hoppas det löser sig ändå. Egentligen fyller han år den 18:e, på måndag. Men det passade bättre att ha bjudningen på lördag i stället, för alla verkade det som.

Så nu ska jag verkligen sätta igång med alla cupcakes-dekorationer. Jag har redan fått ganska mycket gjort, men det kommer en hel del folk & fä, så det lär behövas mycket mycket mer. Bakningen väntar jag med tills på fredag, men mycket annat kan ju göras i förväg. Tack o lov, annars hade jag aldrig hunnit, med tanke på vilken tid det faktiskt tar att göra vissa av dekorationerna. smiley

Nu ska jag surfa runt lite på olika hundbutiker på nätet och se om jag hittar något roligt att köpa till Loxy i present. smiley Och vänta på alla spydiga kommentarer om att förmänskliga sin hund… *skratt* Förra året fick han en helt underbar vit fuskpälspläd med ljusblå kanter i ett sidenliknande tyg, som han fullkomligt älskar. Jag har sett att dom har fått in en likadan pläd nu, fast med fuschiafärgade kanter i stället, på Doggylicious, före detta Fashion for Dogs, där jag köpte den blå. Kanske vore något… =)) Och så ska jag se om MyOne har fått in fler varianter i den här lilla serien gosepipdjur som han tycker så mycket om.

Brukar du köpa några presenter till din hund/katt på födelsedag/julafton?

// Indra

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...