Allmänt

En rent för jäklig dag!

jagsover2

 

God kväll på er alla!

 

Först och främst – tack för alla era snälla kommenterar angående min lilla älskling. Han mår mycket bättre nu, och har haft en underbar helg ute hos min syster, även om han har fått stå ut med lite hårdare restrektioner än de andra hundarna. Han har fått hålla sig i stillhet och skuggan en hel del, och jag har gått undan med honom så han har fått vila i mellanåt. Men han har ändå fått gå lös hela tiden och njutit av livet på landet.

 

Vi har verkligen haft en jättemysig helg där ute, och jag längtar redan tillbaka. Det var så himla kul att få träffa systra mi, min svåger och mina buskillar Hugo och Hampuz. Och alla deras söta djur förstås, allt ifrån hästar, kattungar, kaniner och förstås – deras underbart snälla leonberger Kita.

 

Det värsta var dock att jag vaknade i morse med en migrän utan dess like. Jag kom inte ens upp ur soffan där jag och Loxy sov, förän min syster kom med två ipren till mig. Då kom jag åtminstone på fötter efter en stund och klarade resan hem. Men sen har jag legat precis hela dagen med kalla handdukar över ansiktet, och jag måste säga att det här var bland de värsta anfall jag har haft på år och dag. Håkan kom exakt 12 minuter för sent till apoteket, så inga värktabletter hade jag heller. Fram emot kvällen var jag så knäckt att jag bara låg och snörvlade och tårarna rann på mig som en annan barnunge. *skratt* Men det var verkligen helt för jäkligt rent ut sagt, och jag var helt säker på att jag inte skulle klara av det här till i morgon. Så då åkte Håkan till min underbara farbror Göran, som skickade med både treo och alvedon, och nu har det värsta gett med sig i allafall. Det tar ju inte bort det helt, men jag kan åtminstone gå upp ett par minuter då och då utan att huvudet sprängs i bitar. Jag misstänker att det här var en reaktion på ett par väldigt oroliga dygn för Loxys skull, plus värmen och åskovädret som är på väg.

Hur som helst så hoppas jag att jag får sova nu i natt, och kanske mår bättre i morgon.

 

loxyipetflyfiltenorginal2

 

Lilleman är helt slut förstås efter den här helgen och tidigare värmeslag, så han sover som en stock här. Jag har inte haft någon chans att ladda över några foton från helgen ännu, men de kommer i morgon förhoppningsvis. Jag hoppas i allafall att jag slipper en dag till i sängen.

Men nu ska jag lägga mig igen så jag inte riskerar något här. Hoppas ni har haft en jättefin helg i värmen alla.

På återseende i morgon!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(6) kommentarer

 1. Hej min fina vän<33
  Jag tycker så synd om dig! Har tänkt på dig mycket idag och varit orolig att du blivit dålig, och tyvärr hade jag ju rätt:( Det gör ont i magen när jag läser det du skrivit, jag tycker så synd om dig *krama om* Usch stackare att ha såå fruktansvärt ont, har haft något migränliknande ett par gånger och har ofta ont i huvudet och det är ju så obehagligt, dock är nog det jag haft bara en 100del av ditt men det jag menar är att jag förstår att det måste vara jättejobbigt och att jag tänker på dig och önskar att du slapp må så dåligt<3 Stackars dig och Loxy, det har inte riktigt varit eran vecka alltså, tur att ni fick mysiga gårdagen och eran stadstripp m.m. 🙂
  Hoppas att du kan sova, vila dig ordentligt och om du inte kan sova och inte har så ont i huvudet kan du ju kolla in på min blogg och titta på blombilderna;) tänkte på dig när jag tog dem, att du nog skulle gilla det inlägget:)
  Jag finns här om det är något, ha det så bra, hälsa familjen:) Många och stora kramar blandade med ipren<3

 2. säger:

  Men gud stackare, vad fruktansvärt 🙁

  Hoppas innerligt att du får sova och att du mår bättre imorgon.

  många kramar!

 3. säger:

  Hoppas att du mår bättre nu!!! Skönt att höra att lilleman mår bättre 😀

 4. säger:

  Hej syster. Hoppas du snart mår bättre. Tänker på dig. Tack så mycket för att du hom i helgen. Det var så roligt att äntligen få hit dig igen. Många många kramar!

 5. säger:

  vad har hänt med din systers blogg andriel? 🙁

  hmm om det blir bättre av ipren och andra receptfria tabletter så har du inte migrän. men usch en rejäl huvudvärk är skitjobbig.

 6. Cherlindrea säger:

  Catya: Hon håller på att fixa lite med den, det var nåt som strulade, men den öppnar snart igen. 🙂
  Jodå, det är allt migrän jag har, till och med konstaterad sådan. Jag har flera receptbelagda mediciner mot det, både huvudvärken, synrubbningarna och illamåendet, det är därför jag inte haft det så här jäkligt på länge. Ipren och liknande tar bara udden av det värsta, det tar inte bort det hela. Tyvärr kan jag inte äta de migränmediciner som hjälper för stunden, de krockar med min ep-medicin. Så de jag har ska hjälpa på sikt. Tyvärr gör de inte alltid det, som nu igår. Visst är det skitjobbigt med vanlig kraftig huvudvärk, men det går ju inte att jämföra med migrän som har flera andra symptom också.

  Hur som helst, kolla du in hos syrran med lite då och då, hon startar snart upp igen. 😀

Kommentarer är stängda.