Allmänt

Dagens Vill ha från Posh Pooches och lite ögongodis… :-)

hundprylar9

 

Nu var det ett bra tag sen som jag bloggade om hundprylar så jag tyckte det var dags nu. 🙂

Jag har varit på jakt efter en ny bärväska hur länge som helst, men jag hittar aldrig den där riktigt speciella som jag bara måste ha. Antagligen för att jag redan har några väskor som jag egentligen är väldigt nöjd med. 😉 Men när jag kikade in på favvobutiken Posh Pooches idag så hittade jag några guldkorn som mer än gärna skulle få flytta hem till oss.

 

De här väskorna är lite extra och kanske inga vardagsväskor, men ack så snygga! Väskorna här ovan kommer alla från For Pets Only, utom den svarta med rosetter längst ner till höger som är en Puppy Angel. Längst upp till vänster ser ni en ”Baby Bag” 1499:-. I mitten ser ni läckra ”Frill Bag” som även finns i rosa, 1599:-, och längst till höger vackra ”Chou Chou Doll bag” från For Pets Only Couture collection. Den har jag tyvärr inget pris på, men jag är säker på att Anna på Posh Pooches kan ta in den om man är intresserad. De andra fyra väskorna finns i Posh Pooches webshop.

 

 hundprylar8

 

Sen är jag ju så attans svag för rosa väskor. Nyhet va? 😛

Sedan jag sålde min rosa bärväska som var för liten för Loxy så har jag hela tiden varit sugen på att skaffa en ny rosa. Och Posh Pooches har några riktiga Vill Ha-väskor där också. 😀

Väskan längst upp till vänster, City Bag” från For Pets Only, har jag varit inne på den sista tiden. Jag älskar modellen med facken på sidorna för lite egna prylar, eftersom jag oftast får ha två väskor med mig idag. Min nuvarande bärväska har inga fack alls för privata prylar som till exempel plånbok, mobil osv. Samma sak är det med väskan längst ner som dessutom ingår i en serie på tre väskor, varav två är till dig själv. ”Rosett” heter väskan och kostar 1079:-, från Puppy Angel.

Den tredje har inte de här facken, men den är ju såå himla fin! Den finns även med vita prickar, och jag vet egentligen inte vilken av dem jag tycker mest om. Väskorna som även finns i brunt, lika fina dom och kanske mer passande nu till hösten, kostar 649:- respektive 699:- från ett av mina favoritmärken Pinkaholic.

Alla tre väskorna hittar du på Posh Pooches.

 

 hundprylar7

Ytterligare en väska som jag skulle kunna tänka mig en till av. 🙂

Jag älskar min Pet Fly och Loxy älskar den också. Så fort den kommer fram så kryper han in i den, och den har fyllt exakt den funktionen som jag hoppades på. När vi är iväg nånstans så använder han den som bädd/hundkoja när han behöver komma undan lite, och ligger gärna och sover i den om den står på golvet.
Jag ville egentligen ha en ”Wings” som andraväska, men nu är jag lite splittrad, för den här nya modellen är ju bara såå himla söt!
Anna har kanonpriser på Pet Fly’s, så ska du köpa en sån så är det Posh Pooches du ska kolla först. De nya modellerna kostar 1195:- och de äldre modellerna från 1050:-.

 

hundprylar4

 

Förutom väskor så hamnar jag alltid på bäddsidorna. 😛 Mitt stora problem är bara att jag måste göra mig av med någon av de andra bäddarna här hemma om en ny ska få lov att komma in. Order från sambon… *s* (jag har dock lyckats kringgå det hittills… 😉 )

Men jag har länge tänkt köpa ett nytt hus till Loxy i stället för hans gamla som var totalt sönderbitet efter valptiden. Det åkte i soptunnan för längesen, men jag vet ju att han älskar att krypa in i såna här, så det är ju inte mer än rätt att han får ett nytt, eller hur? *s*

De här båda husbäddarna här uppe tycker jag är helt ljuvliga, och det är ändå bara ett par av alla underbart söta ”hus” som finns där ute. På Posh Pooches finns bland annat ett underbart sött hus från Louis Dog, ”Playroom” för 1199:- och husen finns i rosa och grått.

 

Min absoluta favorit är dock den här:

 

hundprylar3

 

Ett galet sött hus som naturligtvis skulle göra sig perfekt i vårt hem. 😀 Det retliga är bara att jag inte har en aning om vart man får tag i ett sånt här. Jag hittade det på en japansk sida som jag naturligtvis inte begrep ett ord på. Det kanske inte ens går att få tag i här i Sverige. Men skulle någon känna igen det här, kanske ha sett det någon annanstans, så får ni gärna tipsa mig.

 

hundprylar6

 

Appropå galet söta sängar…

Ja, vad ska man säga? 😀 Jag vet inte riktigt vart jag skulle ha en sån här, men något sötare får man ju leta efter.

De här bäddarna, eller man får väl nästan säga sängarna, hittade jag på The Sassy Pup och $280.99 får man punga ut med för en sån här skönhet. Och då har jag inte ens kollat upp om dom levererar till Sverige. Men å andra sidan så tar ju Anna in saker från Louis Dog som de här bäddarna kommer ifrån, så vill man absolut ha en sån här till sin älskling så går det säkert att köpa en på Posh Pooches. 🙂 Det kostar ju inget att maila och fråga i allafall. 😉

 

hundprylar2

 

Lite mindre svidande i plånboken är de här två ljuvliga bäddsäckarna från Dog Bed’s Designer Susan Lanci. De finns också på The Sassy Pup och kostar $50.99 respektive $60.99. Ursöta, och kanske inte helt omöjliga att sy själv om man vill få dem exakt som man vill. 🙂

 

hundprylar1

 

Sist ut hittade jag ett ursött matskålsset från Louis DogTouTou Boutique. Setet finns även i turkos med små vita stjärnor, och det kostar 48 euro.

 

louisdog-twinkledining-azur-collage

 

Det kanske är dags att variera sig lite och byta ut Loxy’s matskålsset… och några av bäddarna… 😉

 

hundprylar5

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. säger:

    sött 🙂

  2. säger:

    Oj, oj, oj vad en massa sött och fint.

  3. säger:

    Jag vill ha allt!

Kommentarer är stängda.